Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.comΣάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Γέμισαν τα λεωφορεία για το συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο στον ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Σάββατο, 17 Μαρτίου, 2018ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η συντονισμένη προσπάθεια απόδωσε καρπούς. 
Ο Ελληνισμός της Νέας Αγγλίας θα δώσει αύριο βροντερό παρόν στα Ηνωμένα Έθνη όπου θα ενώσει τις φωνές του με χιλιάδες άλλους Ελληνικής καταγωγής και φίλους που όλοι μαζί θα πούμε: 
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Πρέπει να πάμε όλοι και όλες.   Ντυθήτε καλά και να πάρετε τις σημαίες σας.
Η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας θα προμηθεύσει σημαίες όλους όσους πάνε στη Νέα Υόρκη. Οι σημαίες θα διανεμηθούν μέσα στα λεωφορεία.

Τα λεωφορεία γέμισαν εκτός από το Lowell που μέχρι χθες υπήρχαν μερικές θέσεις.  Ο κόσμος θα συγκεντρωθεί στις 6:00πμ την Κυριακή, 18 Μαρτίου στις αφετηρίες όπου θα υπάρχει χώρος στάθμευσης των ιδιόκτητων αυτοκινήτων που μέχρι στιγμής είναι: Ιερός Ναός Αγίας Αικατερίνης Braintree, Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου, Roslindale, Boston, Cathedral Center 162 Goddard Avenue, Brookline, Ιερός Ναός Κοίμησης της Θεοτόκου Woburn, Greek-American Political Club, Cambridge, Ημερήσιο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο, 60 Broadway Street, Lowell, Ιερός Ναός Άγιος Σπυρίδων, Worcester, Ιερό Ναό Κοίμηση της Θεοτόκου στο Somerville, MA.

Για πληροφορίες και εάν θέλετε να πάτε έστω και την τελευταία στιγμή, μήπως έγιναν ακυρώσεις, τηλεφωνήστε στους: 
Βασίλειο Βασιλιάδη 781-249-7171, Γεώργιο Παπαδόπουλο: 781-944-2187, Γιάννη Κατσαρό: 508-333-8414.  Κρατείστε αυτούς τους αριθμούς τηλεφώνου μαζί σας εις περίπτωση που χρειαστείτε κάτι.

Δεν υπάρχουν χρώματα, τοπικιστικά, εγωισμοί... αλλά η φωνή μας που πρέπει να την ακούσουν οι αντιπρόσωποι των Εθνών, να την ακούσουν οι εχθροί και φίλοι παντού.  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου