Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Σκανδαλίδης: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι το καινούργιο

Κυριακή, 18 Μαρτίου, 2018

Μίλησε για αυτόνομη πορεία
Σκανδαλίδης: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι το καινούργιο
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (Δευτερη Ημερα)---Ομιλητες--ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ // ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας από το βήμα του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

«Έφεραν τη χώρα πίσω στις χειρότερες στιγμές της μεταπολιτευτικής μας δημοκρατίας. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν καμία σχέση με το καινούργιο και ελπίζουμε να αποτελέσουν το οριστικό τέλος του παλιού. Αυτό εξαρτάται από εμάς» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης για την κυβέρνηση, ενώ έκανε αναφορά στην ήττα της σοσιαλδημοκρατίας, την υποχώρηση των προοδευτικών δυνάμεων και τις προκλήσεις που έχει μπροστά του το Κίνημα Αλλαγής.

«Αν θέλουμε να εκφράσουμε το αίτημα της προόδου πρέπει να πάρουμε οριστικά την απόφαση: δεν υπερασπιζόμαστε το σύστημα συμφερόντων που κυριαρχεί, θέλουμε δημοκρατικά και προοδευτικά να το αλλάξουμε. Δεν απεμπολούμε τη δυνατότητά μας να κυβερνάμε, θέλουμε να καθορίσουμε τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας μετά τις εκλογές. Θέλουμε να είμαστε ταυτόχρονα δύναμη ανατροπής και νέας αλλαγής και δύναμη προοδευτικής διακυβέρνησης» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης υπογράμμισε ότι «με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει τεράστια απόσταση που έχει να κάνει με τη δημοκρατία, με τη ΝΔ μας χωρίζει η κοινωνική δικαιοσύνη. Εμείς θέλουμε τη δική μας αυτόνομη πορεία» και πρόσθεσε πως «ο νέος φορέας ιδρύεται στην πορεία για την κρισιμότερη εκλογή για τη χώρα. Ο δρόμος που χαράξαμε δεν έχει επιστροφή ή νικάμε ή χάνουμε και σκορπίζουμε».
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου