Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Σας ευχαριστούμε: 1,000,000+

Παρασκευή 2 Μαρτίου, 2018
Χθες η ιστοσελίδα paneliakos.com πέρασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου hits από όσους αφήνουν ίχνη στην ιστοσελίδα όταν μας διαβάζουν. Στην πραγματικότητα ο αριθμός αυτός και σε αυτούς που αφήνουν ίχνη αλλά και σε άλλους που δεν φαίνονται ο αριθμός των hits πλησιάζει τα δυόμιση εκατομμύρια! Συνολικά 210,550 είναι οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας που αποτελείται από “ερασιτέχνες” και εθελοντές.
Ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συντροφιά σας. Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες ανά το κόσμο (38) όπως ευχαριστούμε και τα ΜΜΕ από τα οποία δανειζόμαστε άρθρα τους.
Βέβαια, με κάποια άρθρα μπορεί να μη συμφωνήσετε τι να κάνουμε όμως... Τώρα για μερικούς, λίγους δηλαδή, που διαφωνούν ριζικά τους πληροφορώ ότι το dead line για παράπονα ήταν χθες!  Όπως και νάχει το θέμα προστατέψτε τη γλώσσα μας, προστατέψτε την Ελλάδα, τον Ελληνισμό.  
Μεταλαμπαδεύστε στα παιδιά και τα εγγόνια, τα ήθη και έθιμα και κάθε τι το Ελληνικό. Πλησιάστε τους ξένους και κάντε τους Φιλέλληνες.
Ξέρω αρκετοί πολιτικάντηδες και έμμισθοι κατά καιρούς μας απογοητεύουν. 
Συνεχίστε φίλες και φίλοι τον αγώνα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
Να είσαστε καλά.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου