Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Σας ευχαριστούμε: 1,000,000+

Παρασκευή 2 Μαρτίου, 2018
Χθες η ιστοσελίδα paneliakos.com πέρασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου hits από όσους αφήνουν ίχνη στην ιστοσελίδα όταν μας διαβάζουν. Στην πραγματικότητα ο αριθμός αυτός και σε αυτούς που αφήνουν ίχνη αλλά και σε άλλους που δεν φαίνονται ο αριθμός των hits πλησιάζει τα δυόμιση εκατομμύρια! Συνολικά 210,550 είναι οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας που αποτελείται από “ερασιτέχνες” και εθελοντές.
Ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συντροφιά σας. Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες ανά το κόσμο (38) όπως ευχαριστούμε και τα ΜΜΕ από τα οποία δανειζόμαστε άρθρα τους.
Βέβαια, με κάποια άρθρα μπορεί να μη συμφωνήσετε τι να κάνουμε όμως... Τώρα για μερικούς, λίγους δηλαδή, που διαφωνούν ριζικά τους πληροφορώ ότι το dead line για παράπονα ήταν χθες!  Όπως και νάχει το θέμα προστατέψτε τη γλώσσα μας, προστατέψτε την Ελλάδα, τον Ελληνισμό.  
Μεταλαμπαδεύστε στα παιδιά και τα εγγόνια, τα ήθη και έθιμα και κάθε τι το Ελληνικό. Πλησιάστε τους ξένους και κάντε τους Φιλέλληνες.
Ξέρω αρκετοί πολιτικάντηδες και έμμισθοι κατά καιρούς μας απογοητεύουν. 
Συνεχίστε φίλες και φίλοι τον αγώνα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
Να είσαστε καλά.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου