Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Κοντά στην Ομογένεια, Μέχρι τώρα μας αγνοούσαν. Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ


Η τελευταία επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα συνοδεύτηκε και από αρκετούς υπουργούς της κυβέρνησης συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στην Ουάσιγκτων και στη Βοστώνη. Ναι, ναι στη ξεχασμένη Βοστώνη που υπουργοί στο παρελθόν ερχόντουσαν για ιατρικές εξετάσεις, να πάνε τα παιδιά τους στα ξακουστά πανεπιστήμια, για τουρισμό και... για να καταθέσουν στεφάνι σε νεκρό μετά από 200 χρόνια! Δεν είναι αστείο, συνέβη και αυτό.
Πληροφορίες μας λένε ότι θα “θεριέψουν" τα εθνικά θέματα! 
Βόρεια με Σκόπια και Αλβανία και ανατολικά της Ελλάδας και οι υπουργοί θυμήθηκαν την ομογένεια. Την ομογένεια που έχουν ξεχάσει και που πολλές φορές σκέφτηκαν να αλλάξουν τη δομή της βάζοντας “τσιράκια”.
Το σχέδιο δεν περπάτησε και τώρα νάτοι πίσω στην οργανωμένη ομογένεια και μιλούν για συνεργασία. “Εσείς είσαστε οι καλύτεροι Έλληνες”.  Παλιό το παραμύθι.  Εμείς είμαστε οι καλύτεροι Έλληνες!  Εσείς τι είσαστε;

Να βοηθήσουμε την Ελλάδα και όποια κυβέρνηση έχει αλλά τι θα κερδίσει η ομογένεια; Εδώ είμαστε Έλληνες και στην Ελλάδα ξένοι.

Περιμένουμε να δούμε τι ζητούν και τι δίνουν στην ομογένεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου