Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Κοντά στην Ομογένεια, Μέχρι τώρα μας αγνοούσαν. Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ


Η τελευταία επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα συνοδεύτηκε και από αρκετούς υπουργούς της κυβέρνησης συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στην Ουάσιγκτων και στη Βοστώνη. Ναι, ναι στη ξεχασμένη Βοστώνη που υπουργοί στο παρελθόν ερχόντουσαν για ιατρικές εξετάσεις, να πάνε τα παιδιά τους στα ξακουστά πανεπιστήμια, για τουρισμό και... για να καταθέσουν στεφάνι σε νεκρό μετά από 200 χρόνια! Δεν είναι αστείο, συνέβη και αυτό.
Πληροφορίες μας λένε ότι θα “θεριέψουν" τα εθνικά θέματα! 
Βόρεια με Σκόπια και Αλβανία και ανατολικά της Ελλάδας και οι υπουργοί θυμήθηκαν την ομογένεια. Την ομογένεια που έχουν ξεχάσει και που πολλές φορές σκέφτηκαν να αλλάξουν τη δομή της βάζοντας “τσιράκια”.
Το σχέδιο δεν περπάτησε και τώρα νάτοι πίσω στην οργανωμένη ομογένεια και μιλούν για συνεργασία. “Εσείς είσαστε οι καλύτεροι Έλληνες”.  Παλιό το παραμύθι.  Εμείς είμαστε οι καλύτεροι Έλληνες!  Εσείς τι είσαστε;

Να βοηθήσουμε την Ελλάδα και όποια κυβέρνηση έχει αλλά τι θα κερδίσει η ομογένεια; Εδώ είμαστε Έλληνες και στην Ελλάδα ξένοι.

Περιμένουμε να δούμε τι ζητούν και τι δίνουν στην ομογένεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου