Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

ΗΠΑ: ΤΟ ΙΡΑΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΙΑΙΟΗΠΑ: Το Ιράκ πρέπει να παραμείνει ενιαίο
Ιρακινοί στρατιώτες πατούν την κουρδική σημαία, την οποία κατέβασαν από εγκαταστάσεις στρατιωτικής βάσης που ανακατέλαβαν από τους Κούρδους στο Κιρκούκ.Πηγή: (ΕΡΑ)
Το Ιράκ πρέπει να παραμείνει ενιαίο, υπό μία εθνική κυβέρνηση, κι αυτός είναι ο μόνος δρόμος που μπορούν να πάρουν οι Κούρδοι, οι σιίτες και οι σουνίτες για να προχωρήσουν μπροστά, επέμειναν εκπρόσωποι του υπουργείου Αμυνας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των διαπιστευμένων δημοσιογράφων την Πέμπτη.
«Θεωρούμε ότι ένα ενωμένο Ιράκ είναι ο μοναδικός δρόμος για να προχωρήσει μπροστά» η χώρα αυτή, τόνισε ο αμερικανός υποστράτηγος Κένεθ Μακένζι κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε στους δημοσιογράφους μαζί με την εκπρόσωπο του υπουργείου Αμυνας Ντέινα Γουάιτ.
Ερωτηθείς για το εάν οι ιρακινές δυνάμεις χρησιμοποιούν αμερικανικό εξοπλισμό για να επιτεθούν στους κούρδους μαχητές στο Κιρκούκ ή αλλού, ο Μακένζι περιορίστηκε να απαντήσει πως «δεν βοηθάμε κανέναν να επιτεθεί σε κανέναν άλλον μέσα στο Ιράκ, ούτε τους Κούρδους, ούτε τους Ιρακινούς».
Απαντώντας στην ίδια ερώτηση, η Γουάιτ σημείωσε ότι η Ουάσιγκτον υποστηρίζει τις ιρακινές δυνάμεις αλλά ταυτόχρονα και την ειρηνική επίλυση των διενέξεων εντός του Ιράκ προκειμένου να ενωθεί η χώρα.
«Ο κοινός εχθρός στο Ιράκ συνεχίζει να είναι η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ)», συμπλήρωσε η Γουάιτ.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου