Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ: ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΙΣΧΥΡΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, 2017 Του Αγίου Δημητρίου

Βόρεια Κορέα: Επαναφέρει τις απειλές για δοκιμή ισχυρής βόμβας υδρογόνου
Φωτογραφία από την πρώτη δοκιμή βόμβας υδρογόνου που έγινε από τις ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου 1952 στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Νέες απειλές εξαπολύει η Βόρεια Κορέα προκαλώντας διεθνή ανησυχία. Σε συνέντευξή του στο CNN, αξιωματούχος της κυβέρνησης δήλωσε ότι η προειδοποίηση του υπουργού Εξωτερικών της χώρας για πιθανή δοκιμή βόμβας υδρογόνου πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. 

«Ο υπουργός Εξωτερικών γνωρίζει καλά τις προθέσεις του αρχηγού μας, οπότε θα πρέπει να δώσετε βάση στα λεγόμενά του» δήλωσε ο Ρι Γιονγκ Πιλ.

Πριν από ένα μήνα και εν μέσω λεκτικών συγκρούσεων με τις ΗΠΑ, ο ΥΠΕΞ της Β. Κορέας Ρι Γιονγκ Χο είχε αναφέρει ότι η Πιονγιάνγκ θα μπορούσε να σχεδιάσει την πιο ισχυρή πυροδότηση βόμβας υδρογόνου πάνω από τον Ειρηνικό. 

Ο διευθυντής της CIA, Μάικ Πομπέο, προειδοποίησε - πριν από μερικές ημέρες - ότι η Β. Κορέα δεν αποκλείεται να χτυπήσει τις ΗΠΑ σε λίγους μήνες με πυρηνικό πύραυλο. 

Από τη βορειοκορεατική πλευρά διαμηνύουν σε κάθε τόνο πως η ύπαρξη πυρηνικών όπλων αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου για τη χώρα. Στην αρχή του χρόνου, ωστόσο, δεν είχαν αποκλείσει τις συζητήσεις με τις ΗΠΑ.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου