Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ: ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΙΣΧΥΡΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, 2017 Του Αγίου Δημητρίου

Βόρεια Κορέα: Επαναφέρει τις απειλές για δοκιμή ισχυρής βόμβας υδρογόνου
Φωτογραφία από την πρώτη δοκιμή βόμβας υδρογόνου που έγινε από τις ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου 1952 στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Νέες απειλές εξαπολύει η Βόρεια Κορέα προκαλώντας διεθνή ανησυχία. Σε συνέντευξή του στο CNN, αξιωματούχος της κυβέρνησης δήλωσε ότι η προειδοποίηση του υπουργού Εξωτερικών της χώρας για πιθανή δοκιμή βόμβας υδρογόνου πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. 

«Ο υπουργός Εξωτερικών γνωρίζει καλά τις προθέσεις του αρχηγού μας, οπότε θα πρέπει να δώσετε βάση στα λεγόμενά του» δήλωσε ο Ρι Γιονγκ Πιλ.

Πριν από ένα μήνα και εν μέσω λεκτικών συγκρούσεων με τις ΗΠΑ, ο ΥΠΕΞ της Β. Κορέας Ρι Γιονγκ Χο είχε αναφέρει ότι η Πιονγιάνγκ θα μπορούσε να σχεδιάσει την πιο ισχυρή πυροδότηση βόμβας υδρογόνου πάνω από τον Ειρηνικό. 

Ο διευθυντής της CIA, Μάικ Πομπέο, προειδοποίησε - πριν από μερικές ημέρες - ότι η Β. Κορέα δεν αποκλείεται να χτυπήσει τις ΗΠΑ σε λίγους μήνες με πυρηνικό πύραυλο. 

Από τη βορειοκορεατική πλευρά διαμηνύουν σε κάθε τόνο πως η ύπαρξη πυρηνικών όπλων αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου για τη χώρα. Στην αρχή του χρόνου, ωστόσο, δεν είχαν αποκλείσει τις συζητήσεις με τις ΗΠΑ.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου