Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

Οι Αλβανοί γκρεμίζουν τα σπίτια Ελλήνων στη Χειμάρρα στη Βόρειο Ήπειρο

ΕΚΤΑΚΤΟ
Από το πρωί σήμερα μεγάλες ομάδες από ειδικές Αλβανικές δυνάμεις έχουν ζώσει την περιοχή όπου μπουλντόζες γκρεμίζουν κτήρια Ελλήνων στη Χειμάρρα .
Εκατοντάδες Έλληνες της Χειμάρρας έχουν βγει στους δρόμους και κάνουν συλλαλητήριο εναντίον της απόφασης της Αλβανικής κυβέρνησης του Ράμα.  Ενώ εκεί καταφτάνουν και Έλληνες από άλλες περιοχές της Βορείου Ηπείρου.
Ομογενείς με καταγωγή από τη Χειμάρρα στην Αμερική ξεσηκώθηκαν και ζητούν από την Αλβανία να σταματήσει αμέσως η κατεδάφιση ενώ υπογράφουν αίτημα προς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος και τα Ηνωμένα Έθνη για παραβίασή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Βόρειο-Ηπειρωτικού Συλλόγου Βοστώνης κ. Μενέλαου Σωτήρη η Ελληνική κυβέρνηση παρ' ότι έχει ενημερωθεί δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική ενέργεια να αποτρέψει την κατεδάφιση των οικιών των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.
Ο κ. Σωτήρης εξέφρασε τον προβληματισμό των Βόρειο-Ηπειρωτών της Βοστώνης στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Αναπληρωτή Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Κουίκ στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν στη Βοστώνη.

Μήπως τώρα με την Καταλωνία είναι η σειρά της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου