Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Οι Αλβανοί γκρεμίζουν τα σπίτια Ελλήνων στη Χειμάρρα στη Βόρειο Ήπειρο

ΕΚΤΑΚΤΟ
Από το πρωί σήμερα μεγάλες ομάδες από ειδικές Αλβανικές δυνάμεις έχουν ζώσει την περιοχή όπου μπουλντόζες γκρεμίζουν κτήρια Ελλήνων στη Χειμάρρα .
Εκατοντάδες Έλληνες της Χειμάρρας έχουν βγει στους δρόμους και κάνουν συλλαλητήριο εναντίον της απόφασης της Αλβανικής κυβέρνησης του Ράμα.  Ενώ εκεί καταφτάνουν και Έλληνες από άλλες περιοχές της Βορείου Ηπείρου.
Ομογενείς με καταγωγή από τη Χειμάρρα στην Αμερική ξεσηκώθηκαν και ζητούν από την Αλβανία να σταματήσει αμέσως η κατεδάφιση ενώ υπογράφουν αίτημα προς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος και τα Ηνωμένα Έθνη για παραβίασή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Βόρειο-Ηπειρωτικού Συλλόγου Βοστώνης κ. Μενέλαου Σωτήρη η Ελληνική κυβέρνηση παρ' ότι έχει ενημερωθεί δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική ενέργεια να αποτρέψει την κατεδάφιση των οικιών των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.
Ο κ. Σωτήρης εξέφρασε τον προβληματισμό των Βόρειο-Ηπειρωτών της Βοστώνης στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Αναπληρωτή Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Κουίκ στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν στη Βοστώνη.

Μήπως τώρα με την Καταλωνία είναι η σειρά της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου