Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Αγώνων

Η αφή της έγινε στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Πολιτισμού, στην Τούμπα
Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Αγώνων
Τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων "Pyeongchang 2018" πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, στην Τούμπα.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε η Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν, το 2018, στην πόλη Πιόνγκτσανγκ της Ν. Κορέας. Η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας έγινε στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Πολιτισμού, στην Τούμπα.

Το βωμό άναψε με την Φλόγα ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Αθανάσιος Βασιλειάδης, ενώ στην Τούμπα έφτασε αντιπροσωπεία επισήμων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής των  Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Πιόνγκτσανγκ 2018. Ακόμη, πραγματοποιήθηκε έπαρση σημαιών με την ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου και των Εθνικών Ύμνων Ν.Κορέας και Ελλάδας.

Σε δηλώσεις της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδη η φλόγα στο μακρινό της ταξίδι στη Ν. Κορέα και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες να μεταφέρουν τα μηνύματα της άμιλλας, του πολιτισμού, της αλληλεγγύης και της ειρήνης.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεπερνούν πολιτικές εντάσεις και μεταφέρουν το μήνυμα της ειρήνης. Η φλόγα θα ανάψει μέσα μας, στα όνειρα όλων και στο μέλλον, είπε ο εκπρόσωπος των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Πιόνγκτσανγκ
2018, Γιουνγκ Χον.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου