Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017


Τα 3 σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της εφοριακού

DOLO


Η πεντάωρη κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ΑττικήςΑ του πατέρα της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε, με αγριότητα, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, δεν πρόσθεσε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κάτι νέο στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.
Ο Κώστας Ζέμπερης επανέλαβε στους αστυνομικούς όσα είχε δηλώσει σε τηλεοπτικούς σταθμούς, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι την ώρα της δολοφονίας περνούσε τυχαία με το ταξί του από το Β΄ Νεκροταφείο και επιβίβασε στο σημείο έναν άνδρα ηλικίας 30 - 35 ετών, ο οποίος ήταν αναστατωμένος και του είπε, μάλιστα, να φύγουν γρήγορα από το σημείο.
Στο ταξί θα γίνει εξονυχιστική έρευνα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.
Σημειώνεται, επίσης, ότι μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ο Κώστας Ζέμπερης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 32χρονης πρόκειται να κληθεί πάλι για συμπληρωματική κατάθεση.
Παράλληλα, εάν δεν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του στενού και φιλικού περιβάλλοντος της Δώρας Ζέμπερη, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου, όπως τονίζει στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
«Υπάρχει το ενδεχόμενο να την παρακολούθησε ο δράστης στο κοιμητήριο και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο σημείο, να της επιτέθηκε για να την ληστέψει και να την μαχαίρωσε όταν η 32χρονη αντιστάθηκε», πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματικός μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν πλέον τρία σενάρια:
Το πρώτο σενάριο κάνει λόγο για ληστεία μετά φόνου, καθώς δεν έχουν βρεθεί ακόμα η τσάντα και το κινητό της.

Το δεύτερο σενάριο
 αφορά σε μανιακό δολοφόνο που βρέθηκε στο δρόμο της άτυχης Δώρας. Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, ο δολοφόνος, αφού είδε πως δεν υπήρχε κανείς τριγύρω, σκότωσε την κοπέλα με 14 μαχαιριές.
Σύμφωνα με το τρίτο σενάριο, οι αρχές εστιάζουν στον πατέρα και τον κύκλο αυτών που χρωστούσε χρήματα, εξετάζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκδίκηση.
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου