Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Εδωσε 600.000 ευρώ για να αποκτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» του Κριστιάνο Ρονάλντο


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βοήθησε το Make-a-Wish να αποκτήσει ένα τεράστιο ποσό, δωρίζοντας τη «Χρυσή Μπάλα» που κέρδισε το 2013, η οποία πουλήθηκε σε δημοπρασία.


Το βραβείο- μία από τις τέσσερις «Χρυσές Μπάλες» που έχουν απονεμηθεί στον Πορτογάλο- «έπιασε» 600.000 ευρώ. Τόσα έδωσε για να την αποκτήσει ο Ιντάν Οφερ, ο πιο πλούσιος άνθρωπος του Ισραήλ, σύμφωνα με τη Marca.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Ζοζέ Μουρίνιο βοήθησαν το Make-a-wish να κερδίσει άλλα 30.000 ευρώ. Τόσα έδωσε κάποιος που εξασφάλισε, στην ίδια δημοπρασία, ότι θα συναντήσει τους δύο προπονητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου