Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Oλα τα μέσα να σταματήσει τον Καντάφι

To Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αποφάσισε:

Να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο και όλα τα μέσα να σταματήσει τον Καντάφι
Αργά χθες το βράδυ το συμβούλιο ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αποφάσισε με ψήφους 10 υπέρ, 5 αποχές και 0 όχι, την άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη και οι δυνάμεις του ΟΗΕ έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να σταματήσει τον Καντάφι ώστε να μην επιτίθεται δια αέρος ή εδάφους με αεροσκάφη ή πυραύλους εναντίον των αμάχων στη Λιβύη. Έτσι εκτός την απαγόρευση την πτήση αεροσκαφών (no fly zone) δεν μπορεί ο Καντάφι να χρησιμοποιεί πυραύλους ή κάθε άλλο μέσο εναντίον των αμάχων. Εάν ο Καντάφι δεν συμμορφωθεί οι δυνάμεις του ΟΗΕ έχουν δικαίωμα να παρεμβαίνουν με κάθε τρόπο.
Ήδη βρίσκονται στην περιοχή πολλά πολεμικά πλοία κρατών των Ηνωμένων Εθνών που με την υποστήριξη αεροσκαφών από τις βάσεις στη Μεσόγειο περιμένουν το σήμα για να απαντήσουν σε κάθε κίνηση σου Καντάφι. Στη Βεγγάζη οι αντίπαλοι του Καντάφι μόλις πληροφορήθηκαν την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας βγήκαν στους δρόμους και πανηγύριζαν την μεγάλη νίκη.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις το τέλος του Καντάφι πλησιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου