Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Εμείς κι Εσείς... Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2011
Καθημερινά μπαίνουν στην ιστοσελίδα μας χιλιάδες κόσμος. Πριν 14 μήνες είμαστε μόνο δύο άτομα. Ήταν 19 Δεκεμβρίου 2009. Σιγά-σιγά με τη βοήθεια μερικών φίλων το αναγνωστικό κοινό άρχισε να μεγαλώνει. Τον Μάρτιο του 2010 η ιστοσελίδα μας είχε 2500 αναγνώστες. Τον Ιούλιο του 2010 περάσαμε τις 11,000 αναγνώστες. Αποκτήσαμε συνεργάτες και σήμερα 17 συνεργάτες από διάφορα μέρη του κόσμου μας στέλνουν μηνύματα επί μονίμου βάσεως. Έχουμε συνεργάτες από τη Βοστώνη, τη Νέα Υόρκη, το Μόντρεαλ, το Τορόντο, το Σικάγο, το Σαν Φρανσίσκο, το Σαν Ντιέγκο, την Βιρτζίνια, το Λος Άντζελες, τη Φλώριδα το Ντιτρόϊτ, την Αθήνα, το Βερολίνο. Η προσφορά του Νίκου από τη Βοστώνη (του τεχνικού μας) είναι ανεκτίμητη. Όλοι είναι εθελοντές και εθελόντριες, ερασιτεχνικά αλλά που θα το ζήλευαν αρκετοί επαγγελματίες.
Βρισκόμαστε στο τέλος Μαρτίου 2011 και η ιστοσελίδα μας έχει πάνω από 26,000 αναγνώστες! Σας ευχαριστούμε όλους, και όλες, συνεργάτες και αναγνώστες.
Αργότερα, αυτή τη χρονιά, η ιστοσελίδα μας θα κάνει μία εκδήλωση και σας προσκαλούμε όλους και όλες. Περισσότερα στο μέλλον.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου