Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Εμείς κι Εσείς... Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2011
Καθημερινά μπαίνουν στην ιστοσελίδα μας χιλιάδες κόσμος. Πριν 14 μήνες είμαστε μόνο δύο άτομα. Ήταν 19 Δεκεμβρίου 2009. Σιγά-σιγά με τη βοήθεια μερικών φίλων το αναγνωστικό κοινό άρχισε να μεγαλώνει. Τον Μάρτιο του 2010 η ιστοσελίδα μας είχε 2500 αναγνώστες. Τον Ιούλιο του 2010 περάσαμε τις 11,000 αναγνώστες. Αποκτήσαμε συνεργάτες και σήμερα 17 συνεργάτες από διάφορα μέρη του κόσμου μας στέλνουν μηνύματα επί μονίμου βάσεως. Έχουμε συνεργάτες από τη Βοστώνη, τη Νέα Υόρκη, το Μόντρεαλ, το Τορόντο, το Σικάγο, το Σαν Φρανσίσκο, το Σαν Ντιέγκο, την Βιρτζίνια, το Λος Άντζελες, τη Φλώριδα το Ντιτρόϊτ, την Αθήνα, το Βερολίνο. Η προσφορά του Νίκου από τη Βοστώνη (του τεχνικού μας) είναι ανεκτίμητη. Όλοι είναι εθελοντές και εθελόντριες, ερασιτεχνικά αλλά που θα το ζήλευαν αρκετοί επαγγελματίες.
Βρισκόμαστε στο τέλος Μαρτίου 2011 και η ιστοσελίδα μας έχει πάνω από 26,000 αναγνώστες! Σας ευχαριστούμε όλους, και όλες, συνεργάτες και αναγνώστες.
Αργότερα, αυτή τη χρονιά, η ιστοσελίδα μας θα κάνει μία εκδήλωση και σας προσκαλούμε όλους και όλες. Περισσότερα στο μέλλον.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου