Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Ο Πανηλειακός Σύλλογος Νέας Υόρκης παρέλασε στο κέντρο της Νέας Υόρκης


Δευτέρα, 28 Μαρτίου, 2011
Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πανηλειακός Σύλλογος της Νέας Υόρκης εντυπωσίασε με την παρουσία του στην παρέλαση για τον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Η παρέλαση έγινε στην 5η Λεωφόρο του Manhattan και μεταδώθηκε ζωντανά από την Ελληνική Τηλεόραση (ERT Satelite) και τον αμερικάνικο σταθμό FOX News.

Με επικεφαλείς τους: Ηλία Δημητρόπουλο, Πρόεδρο του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης και τον Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά κ. Λουκά Μαρίτσα το τμήμα του Συλλόγου των Ηλείων της Νέας Υόρκης ήταν στο πρώτο τμήμα της παρελάσεως.

Μαζί με τους δύο προέδρους που αναφέραμε στο τμήμα του Πανηλειακού ήσαν και άλλοι αξιωματούχοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο Γραμματέας κ. Δημήτρης Κωστόπουλος, oι πρώην Πρόεδροι κ. Γεωργία Παπαδοπούλου – Ξυδιά και Νίκος Mπεντενίτης, o κ. Παναγιώτης Πλιάκας, ο κ. Κώστας Κολοβάδης, ο κ. Σπύρος Κοκκώνης, η δεσποινίς Μαρία Κωστοπούλου, ο κ. Αντώνης Παπαδόπουλος, ο κ. Ανδρέας Τσέλιος και άλλοι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αεικίνητος πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Δημητρόπουλος, που είναι παράδειγμα προς μίμηση για την προσπάθεια που κάνει παρά την ηλικία του, παραχώρησε τη θέση του στην εξέδρα των επισήμων στον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ντίνο Λυκογιάννη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη του για την συμπαράσταση στη προσπάθεια που γίνεται στην προώθηση του προγράμματος και των εκδηλώσεων που κάνει και θα κάνει στο μέλον ο Σύλλογος όπως είναι μεταξύ των άλλων η εκδρομή στο Ατλάντικ Σίτυ και η Πασχαλιάτικη χοροεσπερίδα. Η ηθική συμπαράσταση και συμμετοχή είναι το Α και το Ω της επιτυχίας των προσπαθειών και οι Ηλειώτες και Ηλειώτισσες της Νέας Υόρκης το έχουν δείξει έμπρακτα τόσο με την οικονομική και άλλου είδους συμπαράσταση στη Γενέτειρα αλλά έχουν υψώσει το ανάστημά τους εναντίον στην αφομοίωση. Ενώ παράλληλα συμπαραστέκονται στα μέλη του Συλλόγου αλλά και σε ομογενείς που χρειάζονται χείρα βοηθείας. Πολλάκις ο Πανηλειακός Σύλλογος της Νέας Υόρκης έχει πρωτοστατήσει για να σταλεί βοήθεια στην Ηλεία για διάφορους φιλανθρωπικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς όπως ήταν η βοήθεια για τις φωτιές το 2007, τους σεισμούς κλπ.
Από την άλλη μεριά αρκετοί συμπατριώτες από την Ηλεία έχουν βρει χέρι αλληλεγγύης όταν έρχονται στη Νέα Υόρκη για λόγους υγείας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο δια του Προέδρου κ. Ηλία Δημητρόπουλου ευχαριστούν τον κ. Ανδρέα Τσέλιο για την προσφορά του να διαθέσει λεωφορείο για να μεταβούν τα μέλη του Συλλόγου στην παρέλαση που έγινε χθές Κυριακή 27 Μαρτίου, 2011.
Συγχαρητήρια στο Σύλλογο και τα μέλη του και πάντα επιτυχίες.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου