Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μήπως θέλουν να γίνουν όλοι ναρκωμανείς;

Μειωμένη θητεία για τους χρήστες ναρκωτικών

Τετάρτη, 23 Μαρτίου, 2011
Τα δύο τρίτα της κανονικής στρατιωτικής θητείας θα υπηρετούν οι χρήστες που παρακολουθούν τα “στεγνά” προγράμματα του ΟΚΑΝΑ και του ΚΕΘΕΑ, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη (22/3) οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας και Υγείας.
Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των κ.κ.Βενιζέλου και Λοβέρδου, οι χρήστες ναρκωτικών θα υπηρετούν 6 μήνες αντί για εννέα στο στρατό ξηράς.
Παράλληλα, τα στρατιωτικά νοσοκομεία θα διαθέσουν την απογευματινή λειτουργία τους στο ΕΣΥ , όπου θα εξυπηρετούνται περιστατικά γενικών νοσοκομείων.
Θα συγκροτηθεί μάλιστα ομάδα εργασίας, η οποία θα ενημερώσει το ΕΚΑΒ για τη διαθεσιμότητα των κλινών και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα 5 στρατιωτικά νοσοκομεία θα διαθέτουν στο ΕΚΑΒ 70 κλίνες στην πρωινή λειτουργία και πολύ περισσότερες το απόγευμα.
Επιπροσθέτως, άλλες ρυθμίσεις στις οποίες θα συνεργαστούν τα δύο υπουργεία, αφορούν την χαμηλότερη χρέωση των αεροδιακομιδών, και τη σύσταση επιτροπής εργασίας από στελέχη των δύο υπουργείων για αλληλοενημέρωση ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στον τομέα των προμηθειών υγειονομικού χαρακτήρα.
Στο πλαίσιο αυτό, το σύστημα συνταγογράφησης των Ενόπλων Δυνάμεων Φίλιππος θα γίνει συμβατό με το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου Υγείας.
Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος έχει διαπιστωθεί ότι το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών έχει επιτύχει πολύ καλές τιμές και υπενθύμισε το νόμο του υπουργείου, σύμφωνα με τον οποίο θα ακυρώνεται διαγωνισμός προμήθειας υλικού εάν στην εγχώρια αγορά βρεθεί συμφερότερη τιμή.

Πηγή: Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου