Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την Παρέλαση του Ελληνισμού Βοστώνης,

O Πανηλειακός Σύλλογος Βοστώνης κληρώθηκε να παρελάση 6ος

Πέμπτη, 31 Μαρτίου, 2011
Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η τελευταία Πανομογενιακή συγκέντρωση για την παρέλαση της Βοστώνης στο Μαλειώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, δίπλα από το Ελληνικό Κολλέγιο και την Θεολογική Σχολή.
Παρ’ ότι η συγκέντρωση είχε ποιο πολύ κόσμο από άλλες φετινές συνεδριάσεις η συμμετοχή ήταν λιγότερη από άλλες χρονιές.
Αναμφίβολα το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Ομοσπονδίας που είναι και αρμόδιο για την παρέλαση έχει κάνει ότι μπορεί ώστε και η φετινή παρέλαση να στεφτεί από επιτυχία.
Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ελένη Βιδάλη ήταν προεδρεύων της συνεδριάσεως και οι δύο Αντιπρόεδροι, Θεμιστοκλής Καρατζάς Α’ Αντιπρόεδρος και Δημήτριος Μπίτσικας Β’ Αντιπρόεδρος που έχουν και το γενικό πρόσταγμα ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους αντιπροσώπους Σωματείων και Ενοριών. Παράλληλα άλλα μέλη της Ομοσπονδίας που έχουν αναλάβει διάφορους τομείς έκαναν εμπεριστατωμένη αναφορά από το υλικό μέχρι και το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων.  Μεταξύ των άλλων αναφορά έκαναν και οι:
Ο κ. Δημήτριος Μπινιέρης μίλησε για τις υποτροφίες
Η κ. Μαρία Σπυριδοπούλου για τον επίσημο δείπνο
Ο κ. Αθανάσιος Γαλάνης για την λαχειοφόρο
Ο κ. Δημήτρης Παπασλής για το τμήμα Ευζώνων

Στο τέλος έγινε η κλήρωση για τη σειρά που θα παρελάσουν τα τμήματα των Συλλόγων και Κοινοτήτων. Συνολικά μαζί με τα άρματα και τις φιλαρμονικές θα παρελάσουν 78 τμήματα.
Στην κληρωτίδα μπήκε ο Σύλλογος μας, Πανηλειακός Σύλλογος Βοστώνης ο οποίος κληρώθει να παρελάσει έκτος κατά σειρά.

Στο τέλος μοιράστηκε υλικό και σημαίες, Ελληνικές και αμερικάνικες για όλα τα τμήματα. Παρακαλούντε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν και να παρελάσουν ομαδικά. Ο Σύλλογος θα στείλει επιστολή σήμερα σε όλα τα μέλη.

Συγκεκριμένα το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2011
12:00 το μεσημέρι Γιορτή στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης όπου ο Κυβερνήτης κ. Duval Patrick θα υποδεχθεί τον Ελληνισμό στην αίθουσα της Βουλής όπου θα γίνει γιορτή για να τιμηθεί η Ελλάδα και η Ελληνική Επανάσταση του 1821

2:30μμ Αμέσως μετά το Κυβερνείο και περίπου στις 2:30 θα ακολουθήσει δεξίωση στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος όπου ο νέος Γενικός Πρόξενος κ. Ηλίας Φωτόπουλος θα υποδεχθεί την Ομογένεια.

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2011 7:00μ.μ. Επίσημος δείπνος στο Radisson Hotel, Εστιατόριο 57, 200 Stuart Street, Boston

Κυριακή 10 Απριλίου, 2011

10:00π.μ. Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Βοστώνης, γωνία Parker and Ruggles Streets, Boston.
1:00μ.μ. αρχίζει η παρέλαση στη λεωφόρο Boylston στο ύψος του ουρανοξύστη Prudential Tower. Αφού παρελάσουν όλα τα τμήματα ο κόσμος θα συγκεντρωθεί στο Κεντρικό Πάρκο της Βοστώνης όπου θα γίνουν ομιλίες, οα χορέψουν το τμήμα Ευζώνων και τα χορευτικά των Νέων της Νέας Αγγλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου