Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Το χωράφι αυτό είναι δικό σου; Εσύ τι την έκανες τη περιουσία σου;

"Wake Up" και αντέδρασε. Τους έδωσαν Ελληνική Ιθαγένεια...  Τώρα θα δώσουν τη γη μας.  Τη γη που έχυσαν το αίμα τους... το 21, το 40...  
Τι έκαναν οι τελευταίες Κυβερνήσεις να επαναπατρίσουν τον Ελληνισμό της διασποράς;  Ένα χαρτί πας να πάρεις και σου βγάζουν το λάδι.
Ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα...

Κοιτάξτε αυτή την ωραία φωτογραφία από ένα χωράφι στην Ηλεία.
Την πήραμε από το Ηλεία Τώρα.
Αυτό το χωράφι μπορεί να είναι η δική σου περιουσία που την εγκατέλειψες!!!

Ξέρεις ότι εσύ κι εγώ φύγαμε από το τόπο μας και έχουν μπάσει εκατομμύρια αλλοδαπούς για τους οποίους κάνουν πολλές παραχωρήσεις:  Μέχρι που ο "μεγάλος νομοθέτης" Γιάννης Ραγγούσης τους έδωσε Ελληνική Ιθαγένεια!!!  Δεν μιλάμε για Ελληνική Υπηκοότητα αλλά για Ελληνική Ιθαγένεια!!!

Εσύ που έχεις τόσα χρόνια στις ΗΠΑ, στο Καναδά, στην Αυστραλία, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Αγγλία...  ;   Μπορεί να έγινες υπήκοος αλλά ποτέ δεν σου έδωσαν την ιθαγένεια της χώρας στην οποία βρίσκεστε.   Και όμως στην Ελλάδα χιλιάδες που γεννήθηκαν σε άλλες χώρες απόκτησαν την Ελληνική Ιθαγένεια!!!
Σε ρωτάω φιλε αναγνώστη, αναγνώστρια τι κοινό έχεις εσύ με έναν από το Μπαγκλαντές που δεν έχει Ελληνική ρίζα και γεννήθηκε εκτός Ελλάδος;  Έκαναν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι.  Με νόμους και παρανόμους.
Είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε όλοι κόκκινο αίμα αλλά Ελληνική Ιθαγένεια δεν μπορεί να έχουν εφ' όσον δεν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.   Άμα έχουν τα δικαιολογιτικά και  μένουν στην Ελλάδα για αρκετά χρόνια θα μπορούν να  έχουν το δικαίωμα να πάρουν την Ελληνική Υπηκοότητα, ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.
Όταν θα έρθουν να πουλήσουν τα ομόλογα να το έχετε υπ' 'οψη σας και όταν θα έρθει η ώρα να ψηφίστε να το έχετε υπ' όψη σας.  Κουνήσου Έλληνα και Ελληνίδα όπου γης.

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

Η Σύνταξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου