Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου


Παρασκευή, 25η Μαρτίου, 2011[Image]Χάρις στους αγώνες εκατοντάδων χρόνων, στις θυσίες τόσων και τόσων Ελλήνων επωνύμων και ανωνύμων η Ελλάδα έμεινε ελεύθερη.Το 1821 είναι μία στιγμή της ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας.Ευχαριστούμε όλους και όλες που πολέμησαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Τους μνημονεύουμε και τους τιμούμε.Σήμερα, ο απανταχού Ελληνισμός δεν πρέπει μόνο να απολαμβάνει τους κόπους και τους αγώνες των προγόνων μας αλλά να δώσει το δικό του αγώνα και να διαφυλάξει και να προωθεί τα ιδανικά, τη γλώσσα… την κληρονομιά.ΖΩΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821,     ΖΗΤΩ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Διαβάστε για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, 1821 που έγινε στο Lowell, Massachusetts, την Παρασκευή, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, 2011


Σάββατο, 26 Μαρτίου, 2011 και συγκεκριμένα στις 6:00 το βράδυ σε μία μεγαλοπρεπή τελετή μέσα στο Δημαρχείο όπου θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα τιμηθεί ο Ελληνισμός της περιοχής. Η παρουσία σε αυτή την εκδήλωση είναι μόνο με προσκλήσεις.


Κυριακή, 27 Μαρτίου, 2011 το απόγευμα τα απογευματινά σχολεία των ενοριών/κοινοτήτων της Νέας Αγγλίας θα έχουν το πρόγραμμά τους για την Ελληνική Ανεξαρτησία (επικοινωνήστε με την κάθε κοινότητα για την ακριβή ώρα).


Την Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2011 στις 4:00 το απόγευμα, στο Κυβερνείο της Κοινοπολιτείας του Rhode Island,στην πρωτεύουσαProvidence θα γίνει μία λαμπρή τελετή και γιορτή που όπως κάθε χρόνο επιμελείται και παρουσιάζει ο πρώην Γερουσιαστή κ. Λεωνίδας Ραπτάκης. Θα ακολουθήσει εορταστικό πρόγραμμα στην Ελληνική εκκλησία τουPawtucket στις 6:00 το βράδυ. Όλος ο Ελληνισμός είναι προσκαλεσμένος και σε αυτές τις εκδηλώσεις.


Μη ξεχνάτε ότι την Παρασκευή, στις 8 Απριλίου 1:00 το μεσημέρι θα γίνει η γιορτή για τον Ελληνισμό και την Ελληνική Ανεξαρτησία στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέττης στη Βοστώνη. 


Την επόμενη ημέρα, Σάββατο, 9 Απριλίου, 2011, 7:00 το βράδυ θα δοθεί ο επίσημος δείπνος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων νέας Αγγλίας στο εστιατόριο 57,Radisson Hotel, 200 Charles Street, Boston. Η είσοδος είναι $70 και θα έχει φαγητό και χορό. Επικοινωνήστε με την Ομοσπονδία ή με ένα μήνυμα σε εμάς στο paneliakos@gmail.com και πολύ ευχαρήστως να σας βοηθήσουμε.


Κυρική, 10 Απριλίου, 2011 1:00, το μεσημέρι, η Παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας στο Κέντρο της Βοστώνης.
Αυτά για τώρα, περισσότερα στο μέλλον.Εάν έχετε πληροφορίες και φωτογραφίες από εκδηλώσεις και θέλετε να μπουν στην ιστοσε λίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας στην διευθυνση:paneliakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου