Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Μίλησε η Κάπελη, Κυπελλούχος Ηλείας το Πανόπουλο

Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2011

Το Πανόπουλο κέρδισε με 6-1 τον Αστέρα Αμαλιάδας στο πλαίσιο του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ηλείας, κατακτώντας το πολυπόθητο τρόπαιο.
Ο Αστέρας αγωνίστηκε με την παιδική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι το Πανόπουλο είχε ένα εύκολο έργο για να κατακτήσει το Κύπελλο. Ο αγώνας διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάτζας και διαιτητές ήταν οι: Κούλης, Σφυρής, Σταθόπουλος και Φιλιππόπουλος.

Οι σκόρερ
Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν για τους “πράσινους” οι: Παναγιωτακόπουλος (3 γκολ), Θ. Χριστόπουλος (3 γκολ), Παναγόπουλος και για τους “βυσσινί” ο Καράμπελας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της Αμαλιάδας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες καθώς αποχώρησαν τραυματίες οι Παναγιωτάρας και Κανελλόπουλος.

Οι συνθέσεις
Αστέρας: Γαλανόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργακόπουλος (70΄Βασιλικόπουλος), Ηλιόπουλος, Παναγιωτάρας, Γεωργίου, Παπαπέτρου (58΄Κουτσόπουλος), Σκουρφούτας, Ζέζας, Καράμπέλας, Μαργαρώνης (58΄Μαράτος).
ΠΦΟ Πανόπουλου: Γερακάρης, Μουζής. Ν. Χριστόπουλος, Μοσχογιάννης. Λαγός (46΄Μπούζο), Μιτρόφ, Θ. Χριστόπουλος (28΄Σίνος), Χρονόπουλος, Παναγόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Αθανασόπουλος (62΄Δαλαβούρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου