Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σε ξενοδοχείο ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Αθηναίων!

Τετάρτη, 30 Μαρτίου, 2011
Με την κατάληψη των συμβασιούχων στο Δημαρχείο να συνεχίζεται, ο Γιώργος Καμίνης αποφάσισε να ψηφίσει τον μειωμένο προϋπολογισμό του Δήμου σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
Μάλιστα, ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε μόνο από τις παρατάξεις του ίδιου αλλά και του Γιώργου Αμυρά, καθώς οι υπόλοιπες κατήγγειλαν ότι η διαδικασία στερείται νομιμότητας.
Ο Καμίνης, μετά το πέρας της συνεδρίασης δήλωσε ότι “δυστυχώς, η διαδικασία για την ψήφιση του προϋπολογισμού έγινε εκτός δημαρχιακού μεγάρου, καθώς αυτό τελεί υπό κατάληψη.
Ετίθετο θέμα τόσο ασφάλειας όσο και δυνατότητας ελεύθερης έκφρασης της γνώμης των δημοτικών συμβούλων και γι αυτό, επιλέξαμε η συνεδρίαση να γίνει σε άλλον τόπο”.
Κατηγόρησε δε τις υπόλοιπες παρατάξης για “δωρεάν λαϊκισμό”, καθώς επέλεξαν τον εύκολο δρόμο της αποχής, προσθέτοντας ειδικά για τον προκάτοχό του, Νικήτα Κακλαμάνη, ότι επικαλέσθηκε “αβάσιμες διαδικαστικές ενστάσεις”.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 899 εκατομ. ευρώ και είναι μειωμένος κατά 172 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον περσινό.

Πηγή: Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου