Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

«Ολυμπία Οδός» Κλονίζουν την εμπιστοσύνη των τραπεζών οι κινητοποιήσεις κατά των διοδίων

Δευτέρα, 28 Μαρτίου, 2011
 Οι κινητοποιήσεις κατά των διοδίων κλονίζουν την εμπιστοσύνη των τραπεζών, τονίζει σε ανακοίνωσή της η κοινοπραξία «Ολυμπία Οδός» .

«Οι εκδηλώσεις εναντίον των διοδίων κλονίζουν την εμπιστοσύνη των Τραπεζών και Επενδυτών στο Έργο και είναι πιθανό να αποτελέσουν εμπόδιο στη συμφωνία που απαιτείται για την εξασφάλιση ενδιάμεσης χρηματοδότησης», υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της, η Κοινοπραξια «Ολυμπία Οδός» που κατασκευάζει τον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Πάτρα- Πύργος -Τσακώνα.
Σύμφωνα με την κοινοπραξία οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον της Ολυμπίας Οδού, ώστε να ξεπεραστεί η κρίση που αντιμετωπίζει το Έργο βρίσκονται σε κρίσιμη φάση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.
Για το λόγο αυτό, η «Ολυμπία Οδός», καλεί κάθε μη εμπλεκόμενο μέρος να απέχει από δραστηριότητες που είναι δυνατόν να υπονομεύσουν τις διαπραγματεύσεις και συνεπώς την επιτυχή πορεία της Ολυμπίας Οδού. Η μη εξασφάλιση ενδιάμεσης χρηματοδότησης θα έχει ως ανεπιθύμητη συνέπεια την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, σημειώνει η κοινοπραξία.

Πηγή: ΚαθημερινήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου