Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Aποχαιρετιστήρια δεξίωση για τον εντιμότατο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Στράτο Ευθυμίου.

 Πέμπτη, 16 Ιουνίου, 2022


Ο Γενικός Πρόξενος κ. Στράτος Ευθυμίου με τον
Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά


Σε λίγες ημέρες η θητεία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Στράτου Ευθυμίου τελειώνει και μετατίθεται στην Ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες.  Έτσι η Ομοσπονδία αποφάσισε να κάνει αποχαιρετιστήρια τελετή/δεξίωση στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου και το γραφείο της Ομοσπονδίας.

Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεις θα τιμηθούν και οι νέοι που συμμετέχουν στο Τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας και οι Συντονιστές της παρέλασης της 1ης Μαΐου, 2022.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει πρέπει να δηλώσει μέχρι την Κυριακή το βράδυ.


Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:            

      

                                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διά της παρούσης ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας σας προσκαλεί στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση για τον εντιμότατο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Στράτο Ευθυμίου.  Παράλληλα θα τιμήσουμε το Τμήμα Ευζώνων και τους Συντονιστές της Παρελάσεως της 1ης Μαΐου, 2022.

Η δεξίωση θα γίνει την Τρίτη, 21 Ιουνίου, 2022 στις 6:00μμ-8:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.  Εάν παρευρεθείς πρέπει να απαντήσεις σε αυτό το e-mail vaskafka@aol.com ή να στείλεις ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Τραβαγιάκη kostas@travagiakis.com ή να τηλεφωνήσετε στον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο 508-284-3504 μέχρι την Κυριακή, 19 Ιουνίου, 2022 το αργότερο μέχρι τις 8:00μμ.

 

Για την Ομοσπονδία

Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος       Όλγα Φώτου, Γενική Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου