Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Χαλάνδρι: Κόντρα θανάτου, χωρίς δίπλωμα ο νεκρός οδηγός

Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Μέσα από κάμερα ασφαλείας εντόπισαν το δεύτερο αυτοκίνητο. Ποινική δίωξη σε βάρος του φίλου του 18χρονου

Ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα και ένας 19χρονος φίλος του είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, ύστερα από κόντρα σε κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου.

Οι δύο φίλοι με τα αυτοκίνητά τους ανέπτυξαν μεγάλες ταχύτητες στην οδό Παπανικολή και είκοσι λεπτά μετά τις τέσσερις ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ανέβηκε με αυτό στη διαχωριστική νησίδα και καρφώθηκε επάνω σε ένα δέντρο, το οποίο ξερίζωσε.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί και για αρκετή ώρα έκαναν προσπάθειες, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον νεαρό από τη θέση του οδηγού.

Με ασθενοφόρο τον μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας πολύ γρήγορα έλαβαν μαρτυρία, με την οποία ο 18χρονος έκανε κόντρα με ένα άλλο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από κάμερα ασφαλείας εντόπισαν το δεύτερο αυτοκίνητο, ταυτοποίησαν τον οδηγό του από τις πινακίδες κυκλοφορίας και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της επικίνδυνης οδήγησης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 18χρονος, που έχασε τη ζωή του, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Λίγο αργότερα, ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 19χρονου φίλου του 18χρονου που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

HuffPostGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου