Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο σε πτήση για Μυτιλήνη

   Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Τα χρειάστηκαν οι επιβάτες της πτήσης με προορισμό τη Μυτιλήνη, το βράδυ της Πέμπτης, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «stonisi.gr» περίπου στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης και ενώ το αεροπλάνο ήταν στα μέσα περίπου της διαδρομής, οι επιβάτες άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και είδαν μια έντονη λάμψη. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα ενός «τρέμουλου» το αεροπλάνο συνέχισε κανονικά την πτήση του και προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Μυτιλήνη περίπου στις 22:20.

Ο Κώστας Καραμανλής ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμά του και στις 08:30 το πρωί χθες πήρε μέρος σε σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη, των δημάρχων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων του νησιού.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τους δημάρχους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου και τα εργοτάξια στο νέο οδικό άξονα Καλλονή – Σίγρι. Ο Υπουργός επρόκειτο να καταλήξει στο νέο λιμάνι του Σιγρίου. Στις 19:30 το απόγευμα θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Τα έργα που αλλάζουν την Ελλάδα – Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών της Λέσβου».

E.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου