Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ο Καταριανός μεγιστάνας, ο Πρίγκιπας Κάρολος και τα 3 εκατ. ευρώ μέσα σε σακούλες!

Σύμφωνα με την Guardian, κατά τις επαφές του με τον Sheikh Hamad bin Jassim bin Jaber Al-Thani, πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ, ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να έλαβε χρήματα συνολικής αξίας 3 εκατ. ευρώ που ήταν μέσα σε… βαλίτσα όσο και σε σακούλα από ψώνια.

Οι συναλλαγές φέρονται να έλαβαν χώρα το 2015 στη διάρκεια ιδιωτικών συναντήσεων μεταξύ των δύο ανδρών στο Clarence House. Ο Πρίγκιπας παρέδωσε αμέσως το ποσό σε βοηθούς του που κανόνισαν να περάσουν τα χρήματα στο σύνολό τους στη φιλανθρωπική οργάνωση.

Ο σεΐχης, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, έχει χαρακτηριστεί ως «ο άνθρωπος που αγόρασε το Λονδίνο» αφού χρησιμοποίησε την περιουσία του, καθώς και την επιρροή του στο Qatari Wealth fund, για να κάνει τεράστιες επενδύσεις στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων των Shard, Harrods και το InterContinental London Park Lane. Είναι ιδιοκτήτης μιας από τις πλουσιότερες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο, της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα μετρητά που έδωσε στον πρίγκιπα συγκεντρώθηκαν από την ιδιωτική τράπεζα Coutts, της οποίας οι πλούσιοι πελάτες περιλαμβάνουν τη βασίλισσα, και κατατέθηκαν απευθείας στους λογαριασμούς του Φιλανθρωπικού Ταμείου του Πρίγκιπα της Ουαλίας (PWCF)

Ένας εκπρόσωπος του Clarence House δήλωσε: «Οι φιλανθρωπικές δωρεές που ελήφθησαν από τον σεΐχη Hamad Bin Jassim διαβιβάστηκαν αμέσως σε ένα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα του Πρίγκιπα που πραγματοποίησαν τον απαιτούμενο έλεγχο και μας διαβεβαίωσαν ότι ακολουθήθηκαν όλες οι σωστές διαδικασίες».

E. T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου