Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Την Παρασκευή, 5 Αυγούστου ΤΟ ΗΛΕΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Απανταχού Ηλείων, στην Αμαλιάδα. Διοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας (Αμαλιάδας).

 Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Μια μεγάλη γιορτή θα γίνει στην Αμαλιάδα, Ηλείας, την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, 2022 όπου θα συμμετέχουν Ηλείοι Ομογενείς από όλο τον κόσμο.  Μάλιστα η τοποθεσία άλλαξε από το Μουσείο Τατάνη (ιδρυτή της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ) λόγο του ότι ο χώρος δεν μπορεί να  φιλοξενήσει τόσο κόσμο.

Ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) κ. Βασίλειος Καυκάς ο οποίος κατάγεται από την Ηλεία και συγκεκριμένα από το Σιμόπουλο που με την ένωση των Δήμων, ο Δήμος Πηνείας όπου και το κεφαλοχώρι Σιμόπουλο, ενώθηκε με τον Δήμο Ήλιδας.  O κ. Καυκάς στο παρελθόν ήταν Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν δύο Ηλείοι που έχουν διαπρέψει.  Πρόκειται για τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Βοστώνης και τον ηθοποιό και Δημοσιογράφο Γιάννη Τζουανόπουλο.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις .

Να σημειωθεί ότι οι απανταχού Ηλείοι θα έχουν την ευκαιρία την άλλη ημέρα να παρακολουθήσουν αρχαία θεατρική παράσταση στο θέατρο της Αρχαίας Ήλιδος όπου άρχιζαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Θα παρευρεθούν πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι.

Περισσότερα στο μέλλον

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου