Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Για πρώτη φορά πτήσεις προς Ελλάδα και η Air Albania

 Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας συνδέει τα Τίρανα με την Αθήνα, 4 φορές την εβδομάδα

Μία ακόμα αεροπορική εταιρεία, πολύ νέα σε ηλικία (έτος ίδρυσης το 2018), προστίθεται σε αυτές που θα πετάξουν προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το 2022, για πρώτη φορά.

Η Air Albania, πλαισιώνει τις: Condor, Jet2, FlyR, TUS και Euroflyer, και ξεκίνησε ήδη εποχικό πρόγραμμα πτήσεων, έως τον Οκτώβριο του 2022, με σκοπό να επεκτείνει τη δραστηριότητά της όλο το χρόνο.

Κι αυτό, επειδή το αλβανικό στοιχείο είναι πολύ έντονο στην Ελλάδα, ενώ και Ελληνες δραστηριοποιούνται στην Αλβανία.

Σημειώνεται ότι, το διάστημα 2013-2019, που το αεροδρόμιο της Αθήνας είχε αλματώδη αύξηση ταξιδιωτικής κίνησης, κατά 104%, η αλβανική ταξιδιωτική αγορά κατέγραψε αύξηση 105% προς την Αθήνα, καλυπτόμενη μόνο από την AEGEAN – OLYMPIC.

Μάλιστα, το 2019, τη χρονιά ρεκόρ του ελληνικού τουρισμού και χρονιά ρεκόρ του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η αλβανική αγορά κατέγραψε 100.000 ταξιδιώτες.

Η Manjola Shehu, Director of Marketing & Sales, Air Albania, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Luela Hajdaraga, Πρέσβειρα Αλβανίας
Η Manjola Shehu, Director of Marketing & Sales, Air Albania, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Luela Hajdaraga, Πρέσβειρα Αλβανίας
ΔΑΑ

Επισημαίνω, επίσης, ότι, για τα ταξίδια από την Αθήνα προς την Αλβανία, σύμφωνα με έρευνα, τα μεγαλύτερα ποσοστά έχουν: 17% για επιχειρηματικότητα, 14 % για αναψυχή και 65% για φίλους – οικογένεια.

Στόχος της Air Albania, με τις 4 πτήσεις την εβδομάδα Τίρανα – Αθήνα, είναι να καταστήσει την πρωτεύουσα της Αλβανίας City-break προορισμό

Η αεροπορική βάση αλλά και η κεντρική διοίκηση της εταιρείας βρίσκονται στο Tirana International Airport Nënë Tereza στα Τίρανα. Η Air Albania πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς με AIRBUS αεροσκάφη που αντλούν την ονομασία τους εμπνευσμένα από ορισμένους από τους σημαντικότερους Αλβανούς συγγραφείς: Migjeni, Lasgushi και Naimi.

Η Air Albania έχει επεκταθεί και στο Βορρά της Αλβανίας. Το αεροδρόμιο Kukës είναι η δεύτερη αεροπορική πύλη της εταιρείας.

Εξάλλου, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας πετά προς την Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Turkish Airlines, και από εκεί προς όλο τον κόσμο, με πτήσεις κοινού κωδικού, ενώ πραγματοποιεί πτήσεις αι προς: Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Πίζα, Μπέργκαμο, Βερόνα, Ζυρίχη, Βασιλεία, Λονδίνο, Ντίσελντορφ.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Goldair.

Huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου