Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

«Γάμος αλά Ελληνικά 3»: Άρχισαν τα γυρίσματα στην Αθήνα, το μήνυμα της Νία Βαρντάλος

Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Το έπος της απίθανης οικογένειας Πορτοκάλος συνεχίζεται.

(Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)
(Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)
JON KOPALOFF VIA GETTY IMAGES

Η σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια της αγαπημένης κωμωδίας «Γάμος αλά Ελληνικά» (My Big Fat Greek Wedding), Νία Βαρντάλος, αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας άρχισαν επιτέλους στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα, στην Πλάκα.


Με βίντεο το οποίο ανάρτησε στο Instagram, μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έχει καταλύσει, η 59χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι την ταινία θα σκηνοθετήσει η ίδια και ευχαρίστησε τους παραγωγούς της Playtone, Gold Circle, HBO και Focus Features.

«Είμαστε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά 3. Πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη σε όλους σας για την υποστήριξή σας εν αναμονή της έναρξης των γυρισμάτων. Ελλάδα, μωρό μου. Ελλάδα!», γράφει στην ανάρτηση της.

Η Βαρντάλος έχει δηλώσει ότι το νέο σίκουελ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του επίσης ελληνικής καταγωγής Μάικλ Κόνσταντιν, που ενσάρκωσε τον κινηματογραφικό μπαμπά της, Γκας Πορτοκάλος, ο οποίος πέθανε το καλοκαίρι του 2021, σε ηλικία 94 ετών.

Η πρώτη ταινία, κυκλοφόρησε το 2002, σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και απέσπασε υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου. Ακολούθησε μία τηλεοπτική σειρά και το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο σίκουελ.

Huffpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου