Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

JP Morgan: Ο πληθωρισμός πλήττει τα delivery

Τετάρτη, 22 Ιουνίου, 2022

Μεγάλες προκλήσεις στον ευρωπαϊκό κλάδο διανομής τροφίμων

Οι ευρωπαϊκές εταιρείες διανομής τροφίμων θα αναγκαστούν να μειώσουν τις προβλέψεις τους το δεύτερο εξάμηνο του έτους, καθώς ο πληθωρισμός και το αυξανόμενο κόστος δανεισμού επηρεάζουν τους καταναλωτές.

Όπως αναφέρει σε ανάλυσή της η JP Morgan, ο κλάδος του delivery μέχρι στιγμής δεν έχει δοκιμαστεί σε περιόδους ύφεσης, εκτιμά ωστόσο ότι θα πρέπει να αναμένει απότομη πτώση στις παραγγελίες.

Δύσκολο περιβάλλον

Η JPMorgan ανέφερε ότι το περιβάλλον για την παράδοση τροφίμων παραμένει σκληρό λόγω των αυξανόμενων αποδόσεων, των δύσκολων ετήσιων συγκρίσεων, του ταχέως αυξανόμενου κόστους εργασίας και των ολοένα και πιο αυστηρών καταναλωτικών προϋπολογισμών.

«Οι ελπίδες των επενδυτών για ένα καλύτερο εξάμηνο είναι πιθανό να παραμείνουν ανεκπλήρωτες καθώς ο υψηλός πληθωρισμός και το αυξανόμενο κόστος δανεισμού αρχίζουν να οδηγούν στην επιδείνωση των καταναλωτικών προϋπολογισμών», δήλωσε ο αναλυτής της JPM, Marcus Diebel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου