Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Απρόβλεπτη η DELTA. Μας θύμισε εποχές του 70 με τα “charters”. Επιβάτες περίμεναν στο αεροδρόμιο της Βοστώνης για ώρες και ώρες

 Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Αρνητικά είναι τα σχόλια για την αεροπορική εταιρεία ΔΕΛΤΑ αφού οι επιβάτες που ήταν να φύγουν από τη Βοστώνη για την Αθήνα την περασμένη Τετάρτη μάταια περίμεναν το αεροσκάφος. 

Η πτήση κανονικά φεύγει στις 7:50μμ από το αεροδρόμιο Logan.  Στοιβαγμένοι επιβάτες με παιδιά περίμεναν μέχρι πρωινές ώρες της Πέμπτης.  Τελικά έφυγαν κοντά τα μεσάνυκτα της Πέμπτης.

Εδώ που τα λέμε δεν είναι μόνο η ΔΕΛΤΑ, είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι αεροπορικές εταιρείες να μην είναι στην ώρα τους.  Να διπλοπληρώνουμε για βαλίτσες που ήδη έχουν πληρωθεί με το εισιτήριο.  Να μη ξεχνάμε ότι μετά τις Τράπεζες οι Αεροπορικές εταιρείες πήραν τα δις από την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να μη χρεοκοπήσουν στο πρόσφατο παρελθόν στην εποχή George Bush Jr.

Αλλά ας πάμε στους αγανακτισμένους στη Βοστώνη που άλλοι πήγαν στο ξενοδοχείο, άλλοι στα σπίτια τους για να ξαναπάνε την επόμενη όπου πάλη με καθυστέρηση έφυγε το αεροπλάνο με προορισμό το El Venizelos (Ισπανικό ακούγετε).    Αρκετοί επιβάτες ήταν από την περιοχή της Βοστώνης αλλά άλλοι είχαν έρθει από άλλες πόλεις των ΗΠΑ “transit” για να πάρουν το αεροσκάφος που κάνει την απ’ ευθείας πτήση Βοστώνη-Αθήνα.

Ευχόμαστε να διορθωθεί η κατάσταση γιατί τα μουρμουρητά έγιναν φωνές και τσακωμοί μέσα στο international terminal.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου