Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Συνάντηση του Υπουργού ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη με τον Πρόεδρο & τους δύο Αντιπροέδρους της Ομοσπονδίας της Βοστώνης.

 Τρίτη, 21 Ιουνίου, 2022

Χθες το πρωί συναντήθηκαν στη Βοστώνη οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) με τον Υπουργό Ανάπτυξης της Ελλάδας κ. Άδωνη Γεωργιάδη.


Από αριστερά: ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας κ. Στράτος Ευθυμίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνης Γεωργιάδης, ο κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Β’ Αντιπρόεδρος και ο κ. Κώστας Τραβαγιάκης, Α’ Αντιπρόεδρος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Στράτος Ευθυμίου. 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ζήτησε από τον κ. Γεωργιάδη να γίνει καλύτερη συνεργασία με την οργανωμένη ομογένεια και να γίνει πάλι η «Παγκόσμια Ομπρέλα» που θα συμμετέχουν όλοι οι ομογενειακοί οργανισμοί δια μέσου των δευτεροβάθμιων οργανώσεων και στρατηγικών οργανώσεων».  Στο ίδιο μήκος ήταν και οι τοποθετήσεις των δύο αντιπροέδρων της Ομοσπονδίας.

Να σημειώσουμε ότι απόψε η Ομοσπονδία δίνει αποχαιρετιστήρια δεξίωση για το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ευθυμίου στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο ενώ θα τιμήσει το Τμήμα Ευζώνων και τους Συντονιστές της Παρέλασης της 1ης Μαΐου, 2022.  Η εκδήλωση θα γίνει στις 6:00μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου