Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Το πήρε ο Τσιτσιπάς 2-1 τον Μπαουτίστα Αγκούτ

 Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 2-1 σετ και να φτάσει στην κατάκτηση του τουρνουά της Μαγιόρκα, που είναι και ο πρώτος του στο γρασίδι.

Το πήρε ο Τσιτσιπάς 2-1 τον Μπαουτίστα Αγκούτ | tovima.gr

Τον ένατο τίτλο της καριέρας του και πρώτο στην επιφάνεια του γρασιδιού κατάφερε να κατακτήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που επιβλήθηκε με 2-1 σετ του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ στο τουρνουά της Μαγιόρκα, δείχνοντας πανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση του Wimbledon.

Ο Έλληνας τενίστας είχε αρκετές αυξομειώσεις στην απόδοσή του, πήρε το πρώτο σετ, έχασε το δεύτερο και παρότι βρέθηκε μπροστά με 5-3 στο τρίτο το ματς πήγε στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως έδειξε την ποιότητά του και με τρομερό παιχνίδι μπόρεσε να φτάσει στη νίκη και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Τσιτσιπάς άρχισε τον αγώνα με το πόδι πατημένο στο… γκάζι καθώς με απίστευτη έσπασε δύο φορές του σερβίς του Μπαουτίστα Αγκούτ και έφτασε πάρα πολύ εύκολα στο 4-0. Ο Ισπανός όμως αντέδρασε και με τρία σερί γκέιμ μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του σετ. Ο Στέφανος έκανε το 5-3, ο αντίπαλός του μείωσε σε 5-4, για να καθαρίσει εν τέλει το πρώτο σετ ο Έλληνας τενίστας με 6-4, για το 1-0.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ιδανικά για τον Στέφανο, ο οποίος έφτασε άμεσα στο μπρέικ και κατάφερε να προηγηθεί με 3-1 στα γκέιμ, παίρνοντας ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα που το έφερνε με το 1,5 πόδι στη νίκη. Όμως ο Μπαουτίστα Αγκούτ είχε άλλα σχέδια, μιας και με μια τρομερή αντεπίθεση έφτασε στο σημείο όχι μόνο να ισοφαρίσει σε 3-3, αλλά να πάρει και τα επόμενα τρία γκέιμ, κάνοντας έτσι το 1-1 στα σετ.

Στο τελευταίο σετ ο Τσιτσιπάς συνήλθε από την ανατροπή και παίζοντας πολύ καλά έφτασε στο μπρέικ που του έδωσε τη δυνατότητα να προηγηθεί με 5-3 σερβίροντας για το ματς. Κάπου εκεί όμως ο Μπαουτίστα Αγκούτ μπόρεσε να επιστρέψει και να ισοφαρίσει σε 5-5. Οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους για το 6-6 και έτσι οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος ήταν απόλυτος και αποφασισμένος για τη νίκη, την οποία πέτυχε με 7-2, κάνοντας το 2-1 στα σετ και παίρνοντας τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου