Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΕΔΕ για το Turkaegean μετά το ρεπορτάζ της HuffPost Greece

 Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Επιστολή της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης προς την Ελληνική Κυβέρνηση και στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.  “Που ήταν οι αρμόδιοι Έλληνες και Κύπριοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.   Με άλλα λόγια "αγρόν ηγόραζων"!!! 

Επιστολές στους Ομοσπονδιακούς Γερουσιαστές και Βουλευτές να μπλοκάρουν το "trademark" των Τούρκων.

paneliakos.com


Διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για υπαλλήλους στο εξωτερικό, διέταξε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Διαστάσεις και σε εσωτερικό επίπεδο παίρνει το θέμα του σήματος Turkaegean, το οποίο πέρασε απαρατήρητο από τα ελληνικά

Κατόπιν εντολής του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διερεύνηση και τη διαπίστωση πειθαρχικών παραπτωμάτων υπαλλήλων της πρώην Διεύθυνσης Σημάτων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σχετικά με την καταχώρηση του εμπορικού σήματος “Τurkaegean” στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) καθώς και σε άλλα εθνικά και διεθνή Γραφεία Διανοητικής Ιδιοκτησίας.

Η διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής εξέτασης διατάσσεται επειδή δεν υπήρξε ουδέποτε ενημέρωση για τη συγκεκριμένη υπόθεση προς την Υπηρεσία ή την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες που υπηρετούσαν στο εθνικό γραφείο σημάτων ή που τελούσαν σε απόσπαση στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) προκειμένου να αναληφθεί η έγκαιρη και ενδεδειγμένη πολιτική, διπλωματική και υπηρεσιακή δράση.

Huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου