Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Το να σου επιτεθεί ένας κροκόδειλος είναι κάτι που παγώνει το αίμα σου. Εκτός και εάν είσαι μαθημένος να ζεις έτσι.


Του όρμηξε κροκόδειλος και εκείνος τον πήρε φαλάγγι με ένα τηγάνι – Το βίντεο που έγινε viral

Θυμάστε τον «κροκοδειλάκια»; Την ταινία  του 1986 όπου ένας κυνηγός κροκοδείλων από την Αυστραλία, μαθημένος να ζει στην άγρια φύση μαζί με τα τεράστια ερπετά, πηγαίνει στις ΗΠΑ γιατί ερωτεύεται μια γυναίκα;

Φαίνεται λοιπόν ότι στην Αυστραλία υπάρχει ένας άλλος πραγματικός «κροκοδειλάκιας». Ο Κάι Χάνσεν είναι ένας άνδρας που έχει ένα μικρό ξενοδοχείο και μια παμπ δίπλα σε ένα ποτάμι στη βόρεια Αυστραλία στο Ντάρουιν.

Η παμπ του ονομάζεται «Goat Island» και τις περισσότερες φορές είναι γεμάτη από κόσμο. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Από το ποτάμι συχνά πυκνά βγαίνουν κροκόδειλοι οι οποίοι κάποιες φορές είναι πεινασμένοι.

Καθώς λοιπόν ο «Κάι Χάι» όπως τον φωνάζουν οι φίλοι, είχε βγει έξω από την παμπ και στεκόταν κοντά στον ποταμό, βγήκε από το νερό, ένας κροκόδειλος που μαζί με την ουρά θα ήταν 2μιση μέτρα.

Με το τηγάνι

Το τεράστιο ερπετό με απίστευτη ταχύτητα ορμάει στον Κάι, με το στόμα ανοιχτό για να τον γραπώσει. Εάν δεν έκανε λίγα βηματάκια πίσω ο Αυστραλός θα είχε γίνει το γεύμα του κροκόδειλου. Εάν τον έπιανε στα – σαν τανάλιες – σαγόνια του δεν θα τον άφηνε και θα τον έσερνε μέσα στο νερό.

Έτυχε εκείνη τη στιγμή ο Κάι να κρατάει ένα… τηγάνι. Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό που κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο Κάι όρμησε εκείνος στον κροκόδειλο και τον άρχισε στις… «τηγανιές».

Χτύπησε πολλές φορές δυνατά το ερπετό στο κεφάλι. Ήταν η σειρά του να αιφνιδιαστεί και να τρομάξει. Ο κροκόδειλος κάνει πίσω και με γρήγορα βήματα εξαφανίζεται στα φυτά και επιστρέφει στο ποτάμι.

Όπως είπε ο ίδιος τον συγκεκριμένο κροκόδειλο τον γνωρίζει καλά, και έχει εμφανιστεί πολλές φορές έξω από την παμπ και μάλιστα του έχει ξαναεπιτεθεί. Μάλιστα του έχει δώσει και όνομα και τον φωνάζει «χαζή ξανθιά».

Το βίντεο έχει διάρκεια 9 δευτερολέπτων αλλά απαθανάτισε όλη τη μάχη. Μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο ξεπέρασε τις 600.000 προβολές και έγινε αμέσως viral.

Για την ιστορία πάντως να πούμε ότι ο Κάι λατρεύει τους κροκόδειλους – έτσι δηλώνει – ενώ και το κατοικίδιο που έχει είναι ένας κροκόδειλος τον οποίο ονομάζει Κέισι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου