Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Κέρδισε πρωτιά και εντυπώσεις ο «Μανόλο»…

Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Πανελληνιονίκης ο Πυργιώτης Εμμανουήλ Καραλής  και στην Θεσσαλονίκη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου!

Δίχως αμφιβολία ο Πυργιώτης Εμμανουήλ Καραλής,  ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την πρώτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Έχοντας προσωπικό fan club στις κερκίδες του σταδίου, ο Μανόλο έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του. Ο πρώτος στόχος για τον αθλητή του Παναγιώτη Συμεωνίδη ήταν η νίκη και αυτός ο στόχος επετεύχθη.

Ο δεύτερος ήταν η επίδοση. Το 5.55μ. σαφώς και δεν αφήνει τον ίδιο ικανοποιημένο, όμως τα άλματα τα όλα (όσα ολοκλήρωσε) ήταν αρκετά ψηλά πάνω από τον πήχη όπως φαίνεται και στη φωτογραφία από την προσπάθεια του στο 5.55μ. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε που τον είδε πρώτη φορά από κοντά, όμως ο ίδιος ο Καραλής δεν ενθουσιάστηκε από την εμφάνιση του. Πάντως  δίχως να δυσκολευτεί ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ο νικητής στο επί κοντώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού αντιμετώπισε πρόβλημα με την φορά του και έφτασε μέχρι τα 5,55μ. Βέβαια, αυτό το ύψος ήταν αρκετό για να του χαρίσει το χρυσό μετάλλιο.

Δεύτερος ήταν ο Πέτρος Χατζίου (Ολυμπιακός) με 5,35μ., ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο Ιωάννης Ρίζος του Άρη με 5,25μ. Να σημειώσουμε ότι μόλις τέσσερις αθλητές ξεπέρασαν τα πέντε μέτρα.

Τι δήλωσε μετά το τέλος  του αγώνα:

«Το 5.55μ σίγουρα δεν είναι μια επίδοση που με αντιπροσωπεύει, αλλά ξέρω ότι είμαι καλά, είμαι υγιής. Στον αθλητισμό έχουμε και καλές και κακές μέρες, όπως και σε όλα τα πράγματα. Σήμερα ήταν μια κακή μέρα, αλλά συνεχίζουμε για ακόμα καλύτερες προσπάθειες. Αναλογικά με αυτό που έχουμε ως πλάνο με το προπονητή μου, αυτή η μέρα ήταν μη αντιπροσωπευτική. Από εκεί και πέρα, προπονούμαστε κάθε μέρα και ετοιμαζόμαστε για μεγάλες διοργανώσεις και σπουδαία πράγματα», δήλωσε ο πρωταθλητής Ελλάδας στο Sportsfeed. Όσον αφορά την υποδοχή του κόσμου: «Πρώτη φορά αγωνίζομαι στην Θεσσαλονίκη. Μετά τα άλματα μου, ο κόσμος ήρθε, με αγκάλιασε, με υποδέχθηκε θερμά και με έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα. Τους ευχαριστώ όλους που ήρθαν να δουν τους αγώνες και τους δικούς μου και όλων των αθλητών, ένιωσα ωραία».

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου