Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Πρόεδρος της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης

 Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Νέα σελίδα για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλαμβάνει την προεδρία.

Με την ίδια «δίψα» και διάθεση όπως στην πρώτη του θητεία, το καλοκαίρι του 2010. Με όραμα και ξεκάθαρο πλάνο για να βάλει τέλος στα κακώς κείμενα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η Σούπερ Λιγκ γυρίζει σελίδα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλαμβάνει την προεδρία της και να στέλνει μήνυμα ενότητας για το καλό του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης βγαίνει ξανά μπροστά, στην πρώτη γραμμή της «μάχης» αναλαμβάνοντας να οδηγήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο δρόμο των επιτυχιών αφήνοντας στην άκρη μια και καλή τις παθογένειες του.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχοντας την πλειοψηφία των ομάδων της Super League εκλέχτηκε πρόεδρος του συνεταιρισμού, για δεύτερη φορά καθώς το ίδιο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2010.

Ένα μήνα πριν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει το στίγμα του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέσα από την παρέμβασή του στο Δ.Σ. της Λίγκας. Και είχε φροντίσει να δείξει κάποια από τα… προσεχώς. Διατυπώνοντας ξεκάθαρα τους σοβαρούς προβληματισμούς του για τον δρόμο που είχε πάρει το ποδόσφαιρο μας και ζητώντας από τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ να αναλάβουν τις ευθύνες του για να σταθεί όρθιο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το όραμα στην Σούπερ Λιγκ και κέρδισε την εμπιστοσύνη του συνεταιρισμού. Η νίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εκλογές της Super League «σφραγίζει» συνάμα και την δυναμική επιστροφή του Ολυμπιακού στα κοινά του ποδοσφαίρου μας σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Όταν στις 19 Μαίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε μιλήσει στο Δ.Σ. της Λίγκας είχε κλείσει την ομιλία του με αυτό τον τρόπο, ενδεικτικό του πως θα πρέπει όλοι στην Λίγκα να λειτουργούν και σκέφτονται. Με γνώμονα πρωτίστως το καλό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που αποτελεί την βάση για την επιτυχία κάθε συλλόγου ξεχωριστά.

«Κι εγώ μπορεί να έχω τις αντιπαραθέσεις μου με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό αλλά αυτές είναι για μέσα στο γήπεδο. Εδώ πρέπει να με ηρεμία να πάρουμε αποφάσεις που θα είναι για το καλό και των μεγάλων και των μικρών» ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ένα μήνα μετά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ένα ακόμη δύσκολο έργο, χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Έτοιμος να πετύχει ξανά και να δώσει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο όλα όσα χρειάζεται, όλα όσα αξίζει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που αποδεικνύει περίτρανα, με πράξεις όπως κάνει πάντα, πως είναι εδώ και παλεύει για το καλό του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και για τον Ολυμπιακό. Είναι εδώ δίπλα στην μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό, όχι στην Αγγλία και την Νότιγχαμ της Premier League.

Το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, άρα και του Ολυμπιακού, βρίσκεται πλέον στα χέρια του διοικητικού ηγέτη των ερυθρολεύκων. Έτοιμος για μια ακόμη επιτυχία που θα ενώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα φέρει μόνο κέρδη για όλους.

Τα αποτελέσματα και η επίσημη ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ έχοντας την στήριξη 9 ομάδων. ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΓΙΑΝΝΙΝΑ ψήφισαν υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη που εν τέλει ήταν και η μοναδική καθώς ο Πανουργιάς Παπαιώννου που ήταν επίσης υποψήφιος αποσύρθηκε βλέποντας πως δεν έχει τύχη να εκλεγεί.
Λευκό ψήφισαν οι: ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΒΟΛΟΣ, ΛΑΜΙΑ και η ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου