Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – «Να μπει στο κάδρο των ερευνών και ο Δασκαλάκης»

Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Τι λέει ο συνήγορος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς.

Καταιγιστικές φαίνεται να είναι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και για το ζήτημα της σπιτονοικοκυράς, καθώς μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» ο δικηγόρος της εκλιπούσας, Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, επιβεβαίωσε ότι σήμερα κατατίθεται η δικογραφία για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος εκεί που εστίασε την προσοχή του είναι, στο αίτημα της εκταφής, γιατί, όπως είπε ίδιος τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να το στηρίξει με στοιχεία και με νομικά επιχειρήματα.

Γιατί ζητούν εκταφή

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «το πόρισμα των ιατροδικαστών Καλόγρηα – Καρακούκη για τις τρεις δολοφονίες ανοίγει τον δρόμο και για την έρευνα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς».

Ερωτηθείς για το πού επιθυμεί να εστιάσει και τι ερευνά με το αίτημα της εκταφής απάντησε: « Επιθυμούμε να ενημερωθούμε σχετικά με την συνταγογράφηση των φαρμάκων της αποθανούσας, Ευγενίας Κούτρας, ώστε να δούμε εάν υπήρχε εγκατάλειψη είτε με πράξη είτε με παράλειψη, δηλαδή να λαμβάνει χάπια που δεν έπρεπε ή εάν δεν λάμβανε χάπια που έπρεπε να λαμβάνει».

Σαφής επιδίωξη της οικογένειας Κούτρα μέσα από το αίτημα της εκταφής  είναι η διασφάλιση ότι η γυναίκα έφυγε λόγω παθολογικών αιτιών.

«Να μπει στο κάδρο των ερευνών και ο Μάνος Δασκαλάκης»

Σχετικά με την στάση της αστυνομίας στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογράμμισε ότι, «η αστυνομία δεν έκανε καλά την δουλειά της, διότι τα άτομα που είχαν την ευθύνη της φροντίδας της σπιτονοικοκυράς και ο φυσιοθεραπευτής της, αστυνομία δεν τα αναζήτησε ποτέ».

Σχετικά με την ιατροδικαστική έρευνα της Ευγενία Κούτρα, ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε ότι με επικοινωνία που είχε με ιατροδικαστές προκύπτουν νέα στοιχεία για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι, κατά την άποψή του, στο κάδρο των ερευνών για το ζήτημα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς θα πρέπει να «μπει» και ο  Μάνος Δασκαλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου