Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

«NYP»: Οι ΗΠΑ έχουν περισσότερους εκατομμυριούχους από ό,τι η Ελλάδα πληθυσμό


 Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2019Φωτογραφία αρχείου: AP/Kiichiro Sato
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. («ΝΥΡ»). «Οι ΗΠΑ έχουν περισσότερους εκατομμυριούχους από ό,τι η Ελλάδα πληθυσμό» (The US has more millionaires than Greece has people), παρατηρεί η δημοσιογράφος της «New York Post» Εμπονι Μπάουντεν, (Ebony Bowden), σημειώνοντας, πως «είμαστε ένα έθνος εκατομμυριούχων».
Ειδικότερα, η κα Μπάουντεν, αναφέρει:
Για 10η συνεχή χρονιά ο αριθμός των πλουσίων αυξήθηκε στις ΗΠΑ, με περισσότερους ανθρώπους εδώ να είναι πολύ εύποροι, από ό,τι όλος ο πληθυσμός της Ελλάδας ή της Πορτογαλίας.
Μία νέα μελέτη βρήκε ότι το 2018 υπήρχαν 11,8 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ με καθαρή περιουσία πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, που αποτελούν το 3% του πληθυσμού των ΗΠΑ.
Σύμφωνα λοιπόν με την Market Insights Report της ερευνητικής εταιρείας Spectrem, η οποία έχει έδρα στο Σικάγο, 250.000 νέοι εκατομμυριούχοι αναδείχθηκαν μόνο την περασμένη χρονιά.
Ωστόσο, ενώ ο αριθμός των εκατομμυριούχων αυξάνεται, ο ρυθμός με τον οποίο ο κόσμος καταφέρνει να συγκεντρώσει περιουσία «7 ψηφίων» μειώνεται, κυρίως λόγω της «σταθερής» αγοράς μετοχών.
Για να βρεθεί κανείς στον κατάλογο των εκατομμυριούχων στις ΗΠΑ, πρέπει να έχει περιουσία καθαρή 1 εκατ. δολάρια, χωρίς σε αυτή να περιλαμβάνεται η αξία της κύριας κατοικίας, κάτι που σημαίνει πως κάποιος, θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχει αρκετές καταθέσεις στην τράπεζα.
Επίσης 1,3 εκατ. στις ΗΠΑ ήταν στην κατηγορία των «υπερπλουσίων», που σημαίνει πως είχαν περιουσιακά στοιχεία, εκτός της κύριας κατοικίας, από 5 εκατ. δολ. έως 25 εκατ. δολάρια.
Τέλος, περί τα 173.000 νοικοκυριά είχαν καθαρή περιουσία πάνω από 25 εκατ. δολάρια.
Αυτά βέβαια σε ένα πληθυσμό που ξεπερνάει τα 328 εκατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου