Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Σοκάρει η μητέρα του άτυχου βρέφους: Άφηνα αναμμένο το πιστολάκι στα πόδια του


Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2019Ψυχρή και αδιάφορη εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα η 30χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα.
Σε ερώτηση του εισαγγελέα γιατί το μωρό βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, η 30χρονη απάντησε πως άφησε μόνο του το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.
Σχετικά με το πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά, η 30χρονη απάντησε πως είχε αναμμένη τη σόμπα στο διαμέρισμα και ότι χρησιμοποιούσε το πιστολάκι μαλλιών, το οποίο άφηνε αναμμένο στα πόδια του μικρού κοριτσιού, για να ζεσταίνεται.
Όταν γύρισε είπε ότι είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.
Εναντίον της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος.
Γείτονες περιγράφουν ότι η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τονίζουν πως είχε οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει τα φάρμακά της.
Την ίδια ώρα, νέα συγκλονιστικά στοιχεία «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα φέρεται να είχε συνολικά τρία παιδιά.
Το πρώτο παιδί το είχε πάρει η πρόνοια και βρίσκεται σε ορφανοτροφείο, το δεύτερο έχει πεθάνει από ασθένεια και το τρίτο, ένα κοριτσάκι, βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα τα ξημερώματα.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου