Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Γνωστός έμπορος διαμαντιών πέθανε κατά τη διάρκεια… επέμβασης επιμήκυνσης πέους
Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2019
Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο ένας από τους πιο γνωστούς εμπόρους διαμαντιών, ο Εχούντ Λανιάντο, μετά από επέμβαση επιμήκυνσης πέους.
Συγκεκριμένα, ο Λανιάντο είχε ταξιδέψει από τις ΗΠΑ στο Παρίσι προκειμένου να κάνει αυτή την εγχείρηση σε γνωστή κλινική, σύμφωνα με τον γαλλικό τύπο.
Ωστόσο ο Βελγοϊσραηλινός έμπορος διαμαντιών δεν πρόλαβε να δει καν το αποτέλεσμα της επέμβασης, καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγη ώρα μετά το τέλος της.
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, ο επιχειρηματίας άρχισε να μην νιώθει καλά μετά την ένεση που του έκαναν οι γιατροί στο επίμαχο σημείο και λίγη ώρα αργότερα υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν.
Η αστυνομία του Παρισιού έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του.
Πάντως να σημειωθεί πως παρ΄όλο που η επέμβαση θεωρείται επέμβαση ρουτίνας, ο έμπορος διαμαντιών επέμενε να κάνει επιμήκυνση πέους τις ώρες που η κλινική κανονικά ήταν κλειστή, πράγμα που προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά στη υπόθεση.
Να σημειωθεί πως Εχούντ Λανιάντο υπήρξε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Mercury Diamonds», μιας συμβουλευτικής εταιρεία τιμολόγησης διαμαντιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου