Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

Σήμερα η δίκη του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη

Τετάρτη, 7 Μαρτίου, 2019

Σήμερα, Τετάρτη (06/03) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, θα γίνει η δίκη του Ιβάν Σαββίδη, του Λούμπος Μίχελ και έξι ακόμα ατόμων για την ένοπλη εισβολή του πρώτου στον αγωνιστικό χώρο στο περυσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ

Την Τετάρτη (6/3) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης θα εκδικαστεί η υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη, του Λούμπος Μίχελ, πέντε ατόμων της ιδιωτικής φρουράς του διοικητικού ηγέτη του ΠΑΟΚ και ενός εν ενεργεία αστυνομικού που ήταν στην προσωπική ασφάλεια του ισχυρού άνδρα του Δικέφαλου, για όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, στο περυσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την ένοπλη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του Ιβάν Σαββίδη.
Άπαντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν στην παράβαση του νόμου περί αθλητισμού (Άρθρο 41ΣΤ’ του Ν.2725/99), έπειτα από ποινική δίωξη που είχε ασκήσει η αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Λιάσου. Θυμίζουμε ότι υπόθεση είχε αρχικά οριστεί να εκδικαστεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, αλλά πήρε αναβολή για τις 6 Μαρτίου 2019.
Σε ό,τι αφορά το αθλητικό σκέλος και τις ποινές της αθλητικής δικαιοσύνης, θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ ο Μίχελ με απαγόρευση εισόδου για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου