Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Η πρώτη φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου μετά την περιπέτεια της υγείας του


 Τρίτη, 21 Αυγούστου, 2018  ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ

Πίσω αφήνει τις δύσκολες ώρες, που πέρασε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σωτηρία, ο γνωστός ηθοποιός. Ο Άκης Σακελλαρίου προσβλήθηκε από τη νόσο των λεγεωνάριων και στις 27 Ιουλίου εισήχθη στην Εντατική.
Για 10 ημέρες ακολούθησε μία ισχυρή αντιβιωτική θεραπεία και στις 6 Αυγούστου αποσωληνώθηκε. Τώρα, ο Σακελλαρίου ανέβασε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του, μέσα από το νοσοκομείο, όπου ευχαρίστησε δημοσίως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Σωτηρία.
«Κλινική ΜΕΘ της ΚΑΑ του ΓΝΑ Σωτηρία Αρχίζοντας από σας, σάς ευχαριστώ εκ βάθους»  έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ ο ίδιος ποζάρει χαμογελαστός. Όπως αποκάλυψε ο καλός του φίλος και συνάδελφος Στέλιος Μάινας, ο ηθοποιός θα πάρει σήμερα εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μάινας στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Παντού», ο Σακελλαρίου έπαιζε για ημέρες με πυρετό, ενώ ήταν σε περιοδεία και πήγε στο νοσοκομείο μόνο όταν έπεσε λιπόθυμος.
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου