Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Παραμένει χωρίς νερό και ρεύμα η Υδρα - Η Περιφέρεια Αττικής ζητά να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Δευτέρα, 27 Αυγούστου, 2018

Στο νησί υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού
Παραμένει χωρίς νερό και ρεύμα η Υδρα - Η Περιφέρεια Αττικής ζητά να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Παραμένει στο σκοτάδι η Υδρα, ενώ εξακολουθεί το πρόβλημα της υδροδότησης του νησιού.

Σε απελπισία βρίσκονται κάτοικοι, καταστηματάρχες αλλά και τουρίστες καθώς το νησί δεν έχει ρεύμα και νερό από τις 3 τα ξημερώματα και κανείς δεν τους έχει ενημερώσει πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής ζήτησε το βράδυ της Κυριακής να κηρυχθεί ο Δήμος Υδρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
«Η Περιφερειάρχης πήρε αυτή την απόφαση για αίτημα κήρυξης εκτάκτου ανάγκης προς τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με το Γενικό Σχέδιο Ξενοκράτης, ΚΥΑ 1299/2003 (ΦΕΚ Β 423), επειδή η καταστροφή οφείλεται σε τεχνολογικό συμβάν, οι επιπτώσεις του οποίου έχουν άμεση επίδραση σε ζωτικά αγαθά του συνόλου των πολιτών όπως η ύδρευση, ο ηλεκτρισμός και οι επικοινωνίες και ο Δήμος αδυνατεί να ανταπεξέλθει μόνος του με ίδια μέσα στην κατάσταση αυτή» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Συνδρομή υδροφόρας του Πολεμικού Ναυτικού

Η υδροφόρα ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ του Πολεμικού Ναυτικού, καταπλέει τις επόμενες ώρες στη νήσο Ύδρα για την κάλυψη αναγκών υδροδότησης της νήσου.
Η υδροφόρα διατέθηκε κατόπιν εντολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και μετά  από αίτημα της Περιφέρειας Αττικής.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου