Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Τρίχρονη με IQ 171: Η μικρή Οφηλία είναι εξυπνότερη από τον… Αϊνστάιν


 Παρασκευή, 31 Αυγούστου, 2018

Είπε τις πρώτες της λέξεις στο όγδοο μήνα της ζωής της και λίγο μετά έμαθε αριθμούς, χρώματα κι αλφάβητο: Η τρίχρονη Ophelia Morgan – Dew θεωρείται το παιδί με το μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης, στη Βρετανία και ήδη ανήκει στο κλειστό κλαμπ της MENSA.
«Το μόνο που θέλαμε ήταν να διαπιστώσουμε πώς μπορούσαμε να τη βοηθήσουμε καλύτερα», εξηγεί ο πατέρας της, Μπεν Ντιου, μηχανικός πληροφορικής, προσθέτοντας: «Δεν θέλαμε να νιώθει πως την πιέζουμε αλλά ούτε πως δεν της δίνουμε τα κατάλληλα κίνητρα».


Η τρίχρονη πέρασε το τεστ Stanford-Binet. Με το IQ του μέσου ανθρώπου κυμαίνεται από 85 – 115, διαπιστώθηκε πως ο δικός της δείκτης νοημοσύνης της έφτανε το 171, ξεπερνώντας κατά ένδεκα μονάδες εκείνον του… Αϊνστάιν και του Στίβεν Χώκινγ! 
Η Οφηλία είναι τώρα το νεότερο μέλος της MENSA και λέγεται πως έχει την νοητική ικανότητα ενός παιδιού με τουλάχιστον τα διπλά της χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου