Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Εγκρίθηκε ομόφωνα από τη MIG η πώληση του «Υγεία»


Τρίτη, 28 Αυγούστου, 2018Το νοσοκομείο Υγεία. Φωτογραφία: Eurokinissi
ΑΘΗΝΑ. To πράσινο φως για την πώληση του «Υγεία» άναψαν οι μέτοχοι της MIG, καθώς η συνέλευση των μετόχων ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή της το Σάββατο, 25 Αυγούστου, την πώληση του 70,38% του θεραπευτηρίου στην Hellenic Healthcare, που ανήκει στον όμιλο ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων CVC Capital, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ναυτεμπορική».
Ειδικότερα, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου της (άμεσης και έμμεσης) συμμετοχής της Εταιρίας στην «Διαγνωστικόν και Θεραπευτικόν Κέντρον Αθηνών ‘Υγεία’Α.Ε.» προς την «Hellenic Healthcare S.A.R.L.», οι κύριοι όροι της οποίας περιεγράφησαν στη Γενική Συνέλευση, καθώς και το σύνολο των σχετικών αποφάσεων και ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων για το διορισμό χρηματοοικονομικού συμβούλου, την αξιολόγηση των υποβληθεισών προσφορών και την έγκριση της προσφοράς της «Hellenic Healthcare S.A.R.L.» και την υπογραφή σχετικής Συμφωνίας Πώλησης Μετοχών, σημειώνει το «liberal.gr». Υπέρ της πρότασης του Δ.Σ. ψήφισε ποσοστό 95,692% του παρισταμένου μετοχικού κεφαλαίου.
Οι ενέργειες της Διοίκησης κινούνται σε 3 βασικούς άξονες: την αναδιάρθρωση δανείων μητρικής και θυγατρικών εταιρειών, τη βελτίωση αποτελεσμάτων και τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων για τη διασφάλιση μεγαλύτερης αξίας προς όφελος των εργαζομένων, των μετόχων και των πιστωτών, συνεχίζει το «liberal.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου