Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Εγκρίθηκε ομόφωνα από τη MIG η πώληση του «Υγεία»


Τρίτη, 28 Αυγούστου, 2018



Το νοσοκομείο Υγεία. Φωτογραφία: Eurokinissi
ΑΘΗΝΑ. To πράσινο φως για την πώληση του «Υγεία» άναψαν οι μέτοχοι της MIG, καθώς η συνέλευση των μετόχων ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή της το Σάββατο, 25 Αυγούστου, την πώληση του 70,38% του θεραπευτηρίου στην Hellenic Healthcare, που ανήκει στον όμιλο ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων CVC Capital, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ναυτεμπορική».
Ειδικότερα, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου της (άμεσης και έμμεσης) συμμετοχής της Εταιρίας στην «Διαγνωστικόν και Θεραπευτικόν Κέντρον Αθηνών ‘Υγεία’Α.Ε.» προς την «Hellenic Healthcare S.A.R.L.», οι κύριοι όροι της οποίας περιεγράφησαν στη Γενική Συνέλευση, καθώς και το σύνολο των σχετικών αποφάσεων και ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων για το διορισμό χρηματοοικονομικού συμβούλου, την αξιολόγηση των υποβληθεισών προσφορών και την έγκριση της προσφοράς της «Hellenic Healthcare S.A.R.L.» και την υπογραφή σχετικής Συμφωνίας Πώλησης Μετοχών, σημειώνει το «liberal.gr». Υπέρ της πρότασης του Δ.Σ. ψήφισε ποσοστό 95,692% του παρισταμένου μετοχικού κεφαλαίου.
Οι ενέργειες της Διοίκησης κινούνται σε 3 βασικούς άξονες: την αναδιάρθρωση δανείων μητρικής και θυγατρικών εταιρειών, τη βελτίωση αποτελεσμάτων και τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων για τη διασφάλιση μεγαλύτερης αξίας προς όφελος των εργαζομένων, των μετόχων και των πιστωτών, συνεχίζει το «liberal.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου