Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Εγκρίθηκε ομόφωνα από τη MIG η πώληση του «Υγεία»


Τρίτη, 28 Αυγούστου, 2018Το νοσοκομείο Υγεία. Φωτογραφία: Eurokinissi
ΑΘΗΝΑ. To πράσινο φως για την πώληση του «Υγεία» άναψαν οι μέτοχοι της MIG, καθώς η συνέλευση των μετόχων ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή της το Σάββατο, 25 Αυγούστου, την πώληση του 70,38% του θεραπευτηρίου στην Hellenic Healthcare, που ανήκει στον όμιλο ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων CVC Capital, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ναυτεμπορική».
Ειδικότερα, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου της (άμεσης και έμμεσης) συμμετοχής της Εταιρίας στην «Διαγνωστικόν και Θεραπευτικόν Κέντρον Αθηνών ‘Υγεία’Α.Ε.» προς την «Hellenic Healthcare S.A.R.L.», οι κύριοι όροι της οποίας περιεγράφησαν στη Γενική Συνέλευση, καθώς και το σύνολο των σχετικών αποφάσεων και ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων για το διορισμό χρηματοοικονομικού συμβούλου, την αξιολόγηση των υποβληθεισών προσφορών και την έγκριση της προσφοράς της «Hellenic Healthcare S.A.R.L.» και την υπογραφή σχετικής Συμφωνίας Πώλησης Μετοχών, σημειώνει το «liberal.gr». Υπέρ της πρότασης του Δ.Σ. ψήφισε ποσοστό 95,692% του παρισταμένου μετοχικού κεφαλαίου.
Οι ενέργειες της Διοίκησης κινούνται σε 3 βασικούς άξονες: την αναδιάρθρωση δανείων μητρικής και θυγατρικών εταιρειών, τη βελτίωση αποτελεσμάτων και τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων για τη διασφάλιση μεγαλύτερης αξίας προς όφελος των εργαζομένων, των μετόχων και των πιστωτών, συνεχίζει το «liberal.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου