Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

«Ας με συλλάβουν, δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που αποζητούν 60 εκ. Ιταλοί» είπε ο Σαλβίνι

Κυριακή, 26 Αυγούστου, 2018

«Το ιταλικό κράτος δέχθηκε επτακόσιες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες. Τώρα φτάνει», υπογράμμισε ο Ματτέο Σαλβίνι
«Ας με συλλάβουν, δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που αποζητούν 60 εκ. Ιταλοί» είπε ο Σαλβίνι

Σχολιάζοντας την είδηση ότι η εισαγγελία του Ακράγαντα διεξάγει έρευνα σε βάρος του για την διαχείριση της υπόθεσης των προσφύγων που διέσωσε το πλοίο Diciotti, o ιταλός υπουργός εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι δήλωσε πως «μπορούν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που θέλουν εξήντα εκατομμύρια Ιταλοί.
«Θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν. Ας έλθουν να με πάρουν, τους περιμένω», δήλωσε ο επικεφαλής της Λέγκα, τονίζοντας ότι «δεν διεξάγεται καμία έρευνα σε βάρος όσων ευθύνονται για την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα, αλλά οι εισαγγελείς ασχολούνται με εμένα», είπε ο Σαλβίνι.
Τόνισε, δε, ότι «η Ευρώπη απέδειξε ότι είναι κάτι το απεχθές» και ότι «δεν αξίζει τα χρήματα της Ιταλίας».
Ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δήλωσε ότι το θέμα των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στο πλοίο Diciotti λύθηκε, και ότι θα γίνουν δεκτοί στην Αλβανία, σε δομές των Καθολικών Επισκόπων στην Ιταλία, και σε άλλες δυο χώρες.«Το ιταλικό κράτος δέχθηκε επτακόσιες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες. Τώρα φτάνει», υπογράμμισε ο Ματτέο Σαλβίνι.
Η εφημερίδα Avvenire, των Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας, γράφει στην διαδικτυακή της έκδοση ότι η αποβίβαση των μεταναστών από το Diciotti θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.
Άποψη: 

Να κι ένας που δεν "κατέβασε" τα παντελόνια!  

Μεγάλη προσπάθεια να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της Ευρώπης.  Και μετά δικαιώματα μειονοτήτων, νέες αρρώστειες... θρησκείες βου ντου, και βάλε.  Οι απάτριδες, σε λένε ρατσιστή, οπισθοδρομικό...  Μα φτυνά χέρια ζητούν και αφού περάσουν κάποιο χρονικό διάστημα στην Ευρώπη μετά θα περάσουν τον Ατλαντικό!

 Κι όλα αυτά για να διοικούν οι δυνάστες και οι δικτάτορες, στις χώρες που ξεκληρίστηκαν οι άμοιροι λαθρομετανάστες. Δεν θα ήταν καλύτερα να μείνουν οι άνθρωποι στο τόπο τους και να τους βοηθήσουν να έχουν δημοκρατία και φαγητό να φάνε;   

Αυτά, για να γίνουν αλλαγές συνόρων και ανακάτεμα της "τράπουλας".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου