Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

«Ας με συλλάβουν, δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που αποζητούν 60 εκ. Ιταλοί» είπε ο Σαλβίνι

Κυριακή, 26 Αυγούστου, 2018

«Το ιταλικό κράτος δέχθηκε επτακόσιες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες. Τώρα φτάνει», υπογράμμισε ο Ματτέο Σαλβίνι
«Ας με συλλάβουν, δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που αποζητούν 60 εκ. Ιταλοί» είπε ο Σαλβίνι

Σχολιάζοντας την είδηση ότι η εισαγγελία του Ακράγαντα διεξάγει έρευνα σε βάρος του για την διαχείριση της υπόθεσης των προσφύγων που διέσωσε το πλοίο Diciotti, o ιταλός υπουργός εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι δήλωσε πως «μπορούν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που θέλουν εξήντα εκατομμύρια Ιταλοί.
«Θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν. Ας έλθουν να με πάρουν, τους περιμένω», δήλωσε ο επικεφαλής της Λέγκα, τονίζοντας ότι «δεν διεξάγεται καμία έρευνα σε βάρος όσων ευθύνονται για την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα, αλλά οι εισαγγελείς ασχολούνται με εμένα», είπε ο Σαλβίνι.
Τόνισε, δε, ότι «η Ευρώπη απέδειξε ότι είναι κάτι το απεχθές» και ότι «δεν αξίζει τα χρήματα της Ιταλίας».
Ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δήλωσε ότι το θέμα των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στο πλοίο Diciotti λύθηκε, και ότι θα γίνουν δεκτοί στην Αλβανία, σε δομές των Καθολικών Επισκόπων στην Ιταλία, και σε άλλες δυο χώρες.«Το ιταλικό κράτος δέχθηκε επτακόσιες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες. Τώρα φτάνει», υπογράμμισε ο Ματτέο Σαλβίνι.
Η εφημερίδα Avvenire, των Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας, γράφει στην διαδικτυακή της έκδοση ότι η αποβίβαση των μεταναστών από το Diciotti θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.
Άποψη: 

Να κι ένας που δεν "κατέβασε" τα παντελόνια!  

Μεγάλη προσπάθεια να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της Ευρώπης.  Και μετά δικαιώματα μειονοτήτων, νέες αρρώστειες... θρησκείες βου ντου, και βάλε.  Οι απάτριδες, σε λένε ρατσιστή, οπισθοδρομικό...  Μα φτυνά χέρια ζητούν και αφού περάσουν κάποιο χρονικό διάστημα στην Ευρώπη μετά θα περάσουν τον Ατλαντικό!

 Κι όλα αυτά για να διοικούν οι δυνάστες και οι δικτάτορες, στις χώρες που ξεκληρίστηκαν οι άμοιροι λαθρομετανάστες. Δεν θα ήταν καλύτερα να μείνουν οι άνθρωποι στο τόπο τους και να τους βοηθήσουν να έχουν δημοκρατία και φαγητό να φάνε;   

Αυτά, για να γίνουν αλλαγές συνόρων και ανακάτεμα της "τράπουλας".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου