Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

«Ας με συλλάβουν, δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που αποζητούν 60 εκ. Ιταλοί» είπε ο Σαλβίνι

Κυριακή, 26 Αυγούστου, 2018

«Το ιταλικό κράτος δέχθηκε επτακόσιες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες. Τώρα φτάνει», υπογράμμισε ο Ματτέο Σαλβίνι
«Ας με συλλάβουν, δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που αποζητούν 60 εκ. Ιταλοί» είπε ο Σαλβίνι

Σχολιάζοντας την είδηση ότι η εισαγγελία του Ακράγαντα διεξάγει έρευνα σε βάρος του για την διαχείριση της υπόθεσης των προσφύγων που διέσωσε το πλοίο Diciotti, o ιταλός υπουργός εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι δήλωσε πως «μπορούν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που θέλουν εξήντα εκατομμύρια Ιταλοί.
«Θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν. Ας έλθουν να με πάρουν, τους περιμένω», δήλωσε ο επικεφαλής της Λέγκα, τονίζοντας ότι «δεν διεξάγεται καμία έρευνα σε βάρος όσων ευθύνονται για την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα, αλλά οι εισαγγελείς ασχολούνται με εμένα», είπε ο Σαλβίνι.
Τόνισε, δε, ότι «η Ευρώπη απέδειξε ότι είναι κάτι το απεχθές» και ότι «δεν αξίζει τα χρήματα της Ιταλίας».
Ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δήλωσε ότι το θέμα των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στο πλοίο Diciotti λύθηκε, και ότι θα γίνουν δεκτοί στην Αλβανία, σε δομές των Καθολικών Επισκόπων στην Ιταλία, και σε άλλες δυο χώρες.«Το ιταλικό κράτος δέχθηκε επτακόσιες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες. Τώρα φτάνει», υπογράμμισε ο Ματτέο Σαλβίνι.
Η εφημερίδα Avvenire, των Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας, γράφει στην διαδικτυακή της έκδοση ότι η αποβίβαση των μεταναστών από το Diciotti θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.
Άποψη: 

Να κι ένας που δεν "κατέβασε" τα παντελόνια!  

Μεγάλη προσπάθεια να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της Ευρώπης.  Και μετά δικαιώματα μειονοτήτων, νέες αρρώστειες... θρησκείες βου ντου, και βάλε.  Οι απάτριδες, σε λένε ρατσιστή, οπισθοδρομικό...  Μα φτυνά χέρια ζητούν και αφού περάσουν κάποιο χρονικό διάστημα στην Ευρώπη μετά θα περάσουν τον Ατλαντικό!

 Κι όλα αυτά για να διοικούν οι δυνάστες και οι δικτάτορες, στις χώρες που ξεκληρίστηκαν οι άμοιροι λαθρομετανάστες. Δεν θα ήταν καλύτερα να μείνουν οι άνθρωποι στο τόπο τους και να τους βοηθήσουν να έχουν δημοκρατία και φαγητό να φάνε;   

Αυτά, για να γίνουν αλλαγές συνόρων και ανακάτεμα της "τράπουλας".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου