Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από τις Μακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου

Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου
Θεσσαλονίκη 8 Σεπτ. 2018
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Η επονείδιστη συνθήκη των Πρεσπών μαζί με τα μνημόνια, την δημογραφική, πολιτιστική και οικονομική κατάρρευση του Ελληνικού λαού, με τον διωγμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από την Ελλάδα, και προσφάτως με τους απανθρακωμένους Έλληνες των τυχαίων ή μη πυρκαγιών στην Αττική μας αναγκάζουν σε αντίσταση με κάθε νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο τρόπο, πριν εξαφανιστούμε ως Μακεδόνες και ως Έλληνες.
Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 την ημέρα εγκαινίων τής Διεθνούς Έκθεσης τής Θεσσαλονίκης πλημμυρίζουμε την Θεσσαλονίκη με εκατομμύρια Ελλήνων και απαγορεύουμε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον Πάνο Καμμένο και όλη την ενδοτική κυβέρνησή τους που τεμαχίζει την Ελλάδα και την Μακεδονία, να προσβάλλουν με την παρουσία τους την Μακεδονία.
Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Ελληνικός λαός θα δείξει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εξωτερικών Νικόλας Κοτζιάς, ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος, το σύνολο του Υπουργικού Συμβουλίου και όσοι πολιτικοί στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία, καθώς με αυτήν ολοκλήρωσαν το ιστορικό έγκλημα που οδηγεί στο διαμελισμό της χώρας και είναι εναντίον του Ελληνικού λαού. Αυτό το έργο εγκαινίασαν οι προκάτοχοί τους από το 2009 μέσω των Μνημονίων και συμβάλει με την σιωπηλή του συγκατάθεση και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος. Αν δεν ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών δε θα υπάρχει πλέον ελεύθερη Ελλάδα, δε θα υπάρχουν ελεύθεροι Έλληνες. Με αυτήν την Συμφωνία υπέγραψαν το θάνατο τής Μακεδονίας και τής Ελλάδος. Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία είναι η καρδιά και το ιστορικό κέντρο του Ελληνικού και Ορθοδόξου Ελληνισμού εδώ και χιλιετηρίδες. Για αυτό δεν παραιτούμαστε από την Ιστορία μας. Δεν παραιτούμαστε από την Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι η ιστορική μας αυτοσυνειδησία εδώ και χιλιετηρίδες.
Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που διαβιβάζει διαταγές για χρήση βίας εναντίων των Ελλήνων που αγωνίζονται για την Μακεδονία καθίσταται συνένοχη στην ιστορική παραχάραξη που οδηγεί στον διαμελισμό της χώρας και στη γενοκτονία του αρχαιότερου και ιστορικότερου λαού της Ευρώπης.
Η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών προκάλεσε δυναμικές κινητοποιήσεις από όλους τους Έλληνες, όπως φάνηκε με τα μαζικά συλλαλητήρια του Ελληνικού λαού σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και στο Εξωτερικό. Αμέσως μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών δημιουργήθηκαν αυτοτελείς Επιτροπές Αγώνα, τις οποίες απαρτίζουν αγνοί πατριώτες σε κάθε άκρη της Ελλάδας και έδρασαν για να δείξουν την αντίθεσή τους προς αυτήν. Μόνον τον μήνα Ιούλιο διοργάνωσαν περίπου 70 συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα. Αυτές οι Επιτροπές ενώνουν τις δυνάμεις τους και με την υποστήριξη των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, Χριστιανικών Σωματείων, Συνδέσμων, Ομοσπονδιών, Ενώσεων Πολιτιστικών Συλλόγων και κοινωνικών φορέων απευθύνουν κάλεσμα προς ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00.
Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού της γης ας μην επιτρέψουμε την δολοφονία της Μακεδονίας, τον διαμελισμό της Ελλάδος και την γενοκτονία του Ελληνικού λαού. Όλοι μας θα κριθούμε από την Ιστορία, τον Θεό και τα παιδιά μας εάν σήμερα δεν αντισταθούμε και αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια πολιτικών που είναι εχθροί της Δημοκρατίας και καθοδηγούνται από αντεθνικά συμφέροντα.
Στις 8 Σεπτέμβρη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εκατομμύρια Ελλήνων πρέπει να αντισταθούν με ένα στόμα, μία καρδιά και μία ψυχή στη δολοφονία της Μακεδονίας και στη δολοφονία τής Ελληνικής Δημοκρατίας για την ακύρωση της εγκληματικής συνθήκης των Πρεσπών.
Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού της Ελλάδος και απανταχού της γης στις 8 Σεπτέμβρη στην Θεσσαλονίκη αγωνιζόμαστε για να μην διαμελιστεί η Ελλάδα. Αγωνιζόμαστε για να αποτρέψουμε την ολοκλήρωση τής γενοκτονίας των Μακεδόνων και όλων των Ελλήνων.
Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού τής Ελλάδος και απανταχού της γης αντιστεκόμαστε και δεν παραιτούμαστε από την Ιστορία μας, τη Γλώσσα μας, τον Πολιτισμό μας, την Μακεδονική, Ελληνική και Ορθόδοξη ταυτότητά μας.
Για να ελευθερώσουμε την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου