Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Ο χάρτης της ΕΠΣΗ σεζόν 2018 -19!


 Παρασκευή, 24 Αυγούστου, 2018

Η οικονομική κρίση που έχει «χτυπήσει» γενικότερα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, επηρέασε από αυτή την περίοδο και της ομάδες της ΕΠΣ Ηλείας . Ήδη Δόξα Ν. Μαν., Αίας Γαστούνης και Ολυμπιάδα Γουμέρου δήλωσαν συμμετοχή στην Α1 στο παρά – πέντε, και ο Α.Ο. Χάβαρι από την Α1, οδεύει προς τη Β΄ κατηγορία, παίρνοντας τελικά τη θέση του στην Α1 ο Κένταυρος Μαγούλας! Τα ίδια συμβαίνουν και στις άλλες κατηγορίες, και ιδίως στην Α2!
Αναλυτικά  ανά κατηγορία έχουμε:
Α1΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 16 ομάδες που τελικά θα συμμετάσχουν στην Α1 κατηγορία, συμπληρώθηκαν από τον Κένταυρο Μαγούλας!
Πιο κάτω, οι 16 ομάδες της νέας Α1 Dedalos, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής !
  1. Δόξα Νέας Μανολάδας
  2. Ξενοφών Κρεστένων
  3. Ενιπέας Λαντζοΐου
  4. ΑΟ Μακρισίων
  5. Ολυμπιακός Σαβαλίων
  6. Προοδευτική Μανολάδας
  7. Ολυμπιακός Ζαχάρως
  8. Αλφειός Επιταλίου
  9. ΑΠΟ Κουρτεσίου
  10. Ηλειακός Λεχαινών
  11. Θύελλα Πύργου
  12. ΑΕ Πηνείας (ΣΙΜΟΠΟΥΛΟ)
  13. Αίας Γαστούνης
  14. Ολυμπιάδα Γουμέρου
  15. Λευκός Αστήρ Σκουροχωρίου
  16. Κένταυρος  Μαγούλας
Α2΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Εκτός οι επιλαχόντες Χειμαδιό και Βροχίτσα , μέσα… Κατάκολο και Κέντρο!
  • Όλο το «σήριαλ» συμπλήρωσης… της κατηγορίας !
Χαμός όμως κυριολεκτικά, έγινε στην Α2, καθώς από τις 14 ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής , ο Κένταυρος Μαγούλας ανέβηκε στην Α1, ενώ Ατρόμητος Καβασίλων και Εθνικός Αμπελοκάμπου αδυνατώντας να λάβουν μέρος, δήλωσαν συμμετοχή στη Β΄ κατηγορία, όπως βέβαια και ο Α.Ο. Χάβαρι από την Α1! Έτσι έμειναν τρείς θέσεις κενές στην Α2, με την ΕΠΣΗ να καλεί τους επιλαχόντες των μπαράζ ανόδου της Β΄ κατηγορίας, Κεραυνό Χειμαδιού,  Άφοβο Βροχίτσας, και τον Ιφιτο Καλυβίων για να λάβουν μέρος ! Όμως από αυτές τις ομάδες μόνο τα Καλύβια αποδέχτηκαν, με το Χειμαδιό να δηλώνει ανέτοιμο παραμένοντας στην Β΄ κατηγορία, και τον Άφοβο Βροχίτσας λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Βροχίτσας για την Α2, να δηλώνει ότι δεν «ξεσπιτώνεται»… από τη Βροχίτσα, και έτσι η ΕΠΣΗ βάση προκήρυξης τον αντικαθιστά! Πηγαίνοντας στους επόμενους των περσινών ομίλων της Β΄ κατηγορίας που είναι ο Αργοναύτης Κατακόλου(1ος όμιλος) , ο οποίος και αποδέχτηκε την άνοδο, και τον Φίλιππο Ανδραβίδας(2ος όμιλος), που δήλωσε αδυναμία συμμετοχής! Έτσι φτάσαμε τις 13 ομάδες, και χρειαζόταν άλλη μια! Με την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ να συνεχίζει το «ψάξιμο» στους δυο ομίλους της Β΄ κατηγορίας, με την ΑΕΚ Πύργου που είχε σειρά από τον 1ο όμιλο, να έχει πλέον «διαλυθεί», και έτσι την 14η θέση στην νέα Α2 να λαμβάνει ο επόμενος του περσινού 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας, ο Αετός Κέντρου Πηνείας!
Οι  14 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην νέα Α2!
  1. Δάφνη Ανδραβίδας
  2. Πέλοψ Πύργου
  3. Νέος Κόροιβος Κατσαρού
  4. Ηλειακός Βαρθολομιού
  5. Απόλλων Νέας Φιγαλείας
  6. Αχιλλέας Νεοχωρίου
  7. Πέλοψ Πελοπίου
  8. Λέοντες Αμαλιάδας
  9. Κεραυνός Βρίνας
  10. Εθνικός Γερακίου
  11. ΠΑΟ Κακοβάτου
  12. Ίφιτος Καλυβίων
  13. Αργοναύτης Κατακόλου
  14. Αετός Κέντρου Πηνείας
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Οι   ομάδες της νέας περιόδου  2018 – 19!
Α.Ο. Χάβαρι, Ατρόμητος Καβασίλων, Εθνικός Αμπελοκάμπου, Πηνειακός, Μυρσιναικός, Κεραυνός Χειμαδιού,  Ωλενιακός Ωλενας ,  Ατρόμητος Βαρβάσαινας, Ερμής Πλατάνου, Πρόοδος Σαλμώνης,  Διγενής Χαριάς, Άφοβος Βροχίτσας,   Φίλιππος Ανδραβίδας, Θύελλα Καρδαμά, Βάρδα 2015,  Ολυμπιακός  Μυρτιάς, Αετός Αλποχωρίου, Α.Ο. Κάστρο, Άρης Λανθίου, Αναγέννηση Μακρισίων, Άρης Δήμητρας, Άρης Στρεφίου, Α.Ο. Αγ. Γεωργίου.
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Γ΄ κατηγορία της σεζόν 2018 – 19 έχουν;
Δόξα Ελαιώνα, Α.Ο. Αμπελώνας, Αίολος Πύργου, Κένταυρος Σωστίου,   Αμαλιάδα 2008,  Θρίαμβος Πύργου, Πρίγκιπες Λεχαινών , Απόλλων Σμίλα, Αγ. Δημήτριος  Πουρναρίου, Αλφειονίδα Αλφειούσας(Μάλλον δεν θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα!)
* Να σημειώσουμε βέβαια εδώ,  ότι δικαίωμα συμμετοχής, σε αυτή την κατηγορία έχουν και όσες ομάδες ιδρυθούν έως την ημέρα της κλήρωσης, καθώς και όποιες ομάδες επανακάμψουν από αυτές που τα τελευταία χρόνια αποσύρθηκαν… από την ενεργό δράση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου