Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Λεβέντης: Ο Τσίπρας συγκέντρωσε όλα τα συντρίμμια του ΠΑΣΟΚ και της Δεξιάς

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Την άποψη ότι «ο πρωθυπουργός συγκέντρωσε όλα τα συντρίμμια του ΠΑΣΟΚ και της Δεξιάς προσπαθώντας να αποδείξει ότι κάνει πολιτική διεύρυνση» διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κληθείς να σχολιάσει τον ανασχηματισμό.
Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο ραδιόφωνο «2/47 88,6» ο υποστήριξε ακόμη ότι «όσο παραμένει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο μειώνεται η εκλογική του επιρροή».
Επιπλέον, στη συνέντευξή του, έθεσε και θέμα ηθικής τάξεως, αναφερόμενος στις μετακινήσεις βουλευτών από κόμμα σε κόμμα, χαρακτηρίζοντας τους βουλευτές αυτούς «αποστάτες».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολιάζοντας το πολιτικό κλίμα εν όψει της ΔΕΘ εκτίμησε «ότι θα πολωθεί πολύ, και η πολιτική όξυνση θα χτυπήσει κόκκινο», προσθέτοντας ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ωφελούνται από την πόλωση, και πολιτική ζημιά παθαίνουν τα μικρότερα κόμματα».
Τέλος, αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «είναι υπέρ των συνεργασιών αρκεί αυτές να εντάσσονται σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο», ωστόσο ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του «θα στηρίξει εκείνη την κυβέρνηση που θα αποδεχθεί ένα πλαίσιο αρχών και προτεραιοτήτων για τη χώρα, χωρίς να ζητά λάφυρα, υπουργικές καρέκλες και υπουργικά αυτοκίνητα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου