Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Απεβίωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής John McCain σε ηλικία 81 ετών


John McCain, first elected as a senator for Arizona in 1986, seen here at a campaign rally in 2010.

Ο Γερουσιαστής Τζων Μακέϊν ήταν από την Αριζόνα και είχε εκλεγεί 6 φορές στην Αμερικάνικη Γερουσία
O Τζων Μακέϊν ήταν αιχμάλωτος πολέμου στο Βιετνάμ όπου το αεροπλάνο του κτυπήθηκε και μετά από αρκετές εγχειρήσεις και μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο του Ανόϊ.  Ήταν από τους ηγέτες της Γερουσίας και υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα με το ρεπουμπλικάνικο κόμμα αλλά έχασε από τον Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου