Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Πυροβολισμοί στο κέντρο του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα - Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς


Νεκρός ένας ύποπτος - «Είχα πολλή τύχη. Η σφαίρα χτύπησε το δάκτυλό μου», έγραψε στο twitter 19χρονος αυτόπτης μάρτυρας
Πυροβολισμοί στο κέντρο του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα - Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματισθεί κατά την επίθεση ενόπλου κατά νέων που συμμετείχαν σε τουρνουά Madden NFL video game στο εμπορικό κέντρο Jacksonville Landing, στο κέντρο του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, ανακοινώθηκε από τον γραφείο του σερίφη μέσω του Twitter.
Το γραφείο του σερίφη του Τζάκσονβιλ ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος για την σημερινή ένοπλη επίθεση ήταν ένας λευκός άνδρας και είναι νεκρός. Δεν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι στον τόπο της επίθεσης. 
Δυνάμεις της αστυνομίας και οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έχουν σπεύσει στο σημείο της επίθεσης. Πολλοί άνθρωποι μεταφέρονται στο νοσοκομείο. 
Το γραφείο του σερίφη της πόλης καλεί μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή, ενώ σε νεότερο tweet του κάνει λόγο για πολλά θύματα στο σημείο τα οποία μεταφέρονται.
Μη διασταυρωμένες πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για 4 νεκρούς και 11 τραυματίες.

Το γραφείο του σερίφη του Τζάκσονβιλ καλεί μέσω του Twitter τους ανθρώπους που έχουν κρυφτεί εντός του εμπορικού κέντρου Jacksonville Landing να καλέσουν το 911 ώστε οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας να τους εντοπίσουν και να τους βοηθήσουν.
«Σας ζητούμε να παραμείνετε ήρεμοι, να παραμείνετε εκεί όπου κρύβεστε. Οι ειδικές δυνάμεις SWAT πραγματοποιούν μεθοδική έρευνα στο εσωτερικό του Landing. Θα σας βρούμε. Παρακαλείσθε να μην βγείτε τρέχοντας».
Μετά τον εντοπισμό ενός υπόπτου νεκρού, οι δυνάμεις της αστυνομίας ερευνούν τους χώρους του εμπορικού κέντρου για την περίπτωση ύπαρξης και άλλων δραστών.
«Είχα πολλή τύχη. Η σφαίρα χτύπησε το δάκτυλό μου», έγραψε στο Twitter o 19χρονος Ντρίνι Τζόκα, που ανήκει σε μία από τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά με την ονομασία Complexity Gaming. Ο επικεφαλής της ομάδας αυτής, που δεν ήταν παρών στον χώρο της επίθεσης, δήλωσε στο AFP μέσω Twitter ότι ο παίκτης κατάφερε να διαφύγει και να κρυφτεί σε ένα αθλητικό κλαμπ.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο φαίνονται δύο νεαροί να παίζουν, όταν ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου